Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κενταύρου Αγριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στο ΕΑΚ του Βόλου η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κενταύρου Αγριάς Βόλου. To βολιώτικο handball βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γηπέδων.
Στην ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή συμμετείχαν οι παίκτες της Ακαδημίας με τους γονείς τους, οι παίκτες της αντρικής ομάδας αλλά και τα μέλη της Διοίκησης, ενώ ήταν χωρισμένη σε τρεις ενότητες.
Στην αρχή, η διαιτολόγος-διατροφολόγος, Δρ. Μαρία Καλαφάτη, ειδικός σε θέματα αθλητικής διατροφής, εξήγησε σε απλή γλώσσα τα ευεργετήματα της ορθής διατροφής και έδωσε οδηγίες στους νεαρούς αθλητές για τις σωστές διατροφικές συνήθειες. Μετά το τέλος της ομιλίας της απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων που δέχτηκε από αθλητές και γονείς.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ασκήσεις επίδειξης από τους παίκτες της αντρικής ομάδας (Αντωνιάδης, Ελευθεριάδης, Καλαποδάς, Χαλκιάς) και συνεχίστηκε με αγώνα handball. Tα μικρά και… τα μεγάλα παιδιά είχαν την δυνατότητα παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Κώστα Κρατήρα. Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων μεταξύ των παικτών της Ακαδημίας. Η Διοίκηση της ομάδας είχε ετοιμάσει κληρώσεις επιπλέον δώρων με τυχερούς τους Βαλκαμελή Δημήτρη και Χατζή Δημοσθένη από την Ακαδημία και Πάσχο Δημήτρη από την αντρική ομάδα. Στο τέλος, όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αλμυρά και χριστουγεννιάτικα γλυκά κεράσματα.
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν στο έπακρο το ευχάριστο αυτό διάλειμμα και μπήκαν στο γιορτινό κλίμα.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.