Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαριστεί για τους Πανελλήνιους Αγώνες…

Mε σχετική ανακοίνωση, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την άρτια διοργάνωση των Πανελληνίων Μαθητικών Αγώνων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας και Κύπρου για το σχολικό έτος 2023-24 που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας και στο Κλειστό Γυμναστήριο Βόλου (ΕΑΚ).

Στην επιστολή που υπογράφει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης, αναφέρονται τα εξής: «Οι ευχαριστίες απευθύνονται προς τον Δήμο Βόλου, την Αντιδημαρχία Αθλητισμού και ιδιαίτερα τον κ. Γκογκινούδη Τριαντάφυλλο,  τους εργαζόμενους και τα στελέχη των αθλητικών κέντρων για την εξαιρετική όπως χαρακτηρίζεται οργάνωση των αγώνων.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία του αστικού ΚΤΕΛ Βόλου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Ευαγγελινό για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών καθώς και Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την παροχή εθελοντικών υπηρεσιών στους συμμετέχοντες.

Οι αγώνες αποτέλεσαν ένα ουσιαστικό γεγονός για τη νεολαία μας και η προσπάθειά σας διαμόρφωσε ένα περιβάλλον ενθάρρυνσης και υποστήριξης για τους νέους μας αθλητές, ενισχύοντας την πνευματική και σωματική τους ανάπτυξη. Οι προσπάθειές σας έδωσαν στους νέους μας την ευκαιρία να εκφράσουν το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στον αθλητισμό, παράλληλα διαμορφώνοντας ένα υπόβαθρο για την κοινωνική τους συνεισφορά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.