Η ΕΠΟ ενημερώθηκε από την UEFA ότι δεν υπάρχει περίπτωση ντόπινγκ

Για παίκτη της Εθνικής Ελλάδος στο ματς με τη Γεωργία

Τέλος στα δημοσιεύματα, τα σενάρια και τη φημολογία περί ντοπαρισμένου παίκτη της Εθνικής ομάδας έβαλε η UEFA. Η ΕΠΟ επικοινώνησε με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, θέτοντας ερώτημα για την ύπαρξη ή μη θετικού δείγματος Έλληνα παίκτη, και η απάντηση της UEFA ήταν πως δεν υφίσταται περίπτωση ντόπινγκ!

Κάπως έτσι δόθηκε οριστικό τέλος στη μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε σε σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς το ζήτημα άγγιξε την Εθνική ομάδα, την ΕΠΟ, όλους τους διεθνείς ποδοσφαιριστές αλλά και τους συλλόγους που ανήκουν.

Προηγουμένως, λίγο μετά τις 17.00, η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει το παραμικρό γύρω από την ανίχνευση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας, μετά από ελέγχους ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των αγώνων με το Καζακστάν και τη Γεωργία.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση», ανέφερε σχετικά από την πλευρά της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.