Η Εθνική μας “χόρεψε σάμπα” τη Βραζιλία, κάνοντας επίδειξη δύναμης

Επίδειξη δύναμης έκανε η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών, καθώς στον δεύτερο αγώνα της στον Β’ όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Ντόχα “χόρεψε σάμπα” τη Βραζιλία, της οποίας επιβλήθηκε με 23-4.

Έτσι, πλέον, την Παρασκευή (9/2) στις 18:00 (ώρα Ελλάδας ΕΡΤ3) κόντρα στη τη Γαλλία, η Εθνική μας με νίκη παίρνει την πρωτιά στη βαθμολογία του ομίλου που θα την στείλει απευθείας στα προημιτελικά.

Νωρίτερα, οι Γάλλοι επικράτησαν της Κίνας με 16-9 (3-3, 4-2, 2-1, 7-3).

Η Εθνική ήταν και πάλι καταιγιστική στην επίθεση στο παιχνίδι με τη Βραζιλία, αλλά κυρίως ήταν απροσπέλαστη στην άμυνα. Και παρά τη διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο, αντιμετώπισε με μεγάλη σοβαρότητα το ματς.

Αφησε τη Βραζιλία χωρίς γκολ για 24 λεπτά

Ο αγώνας δεν χωρά ιδιαίτερης κριτικής, αφού το 4-3 στα πρώτα έξι λεπτά του αγώνα, έγινε… 16-3 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, με το σερί της Εθνικής μας ομάδας να σταματά στο 22-4, αφού οι Βραζιλιάνοι σκόραραν 1:47 πριν το τέλος, 24 λεπτά μετά το προηγούμενο τέρμα τους.

Οκτάλεπτα: 6-3, 4-0, 6-0, 7-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 4, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας 3, Αργυρόπουλος 3, Κάκαρης 3, Νικολαϊδης 1, Καλογερόπουλος 3, Παπανικολάου 1, Τζωρτζάτος.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Μπάρμπαρο Ντίαζ): Μπαρέλα, Καμπράλ, Ναρντάτσι, Κουτίνιο, ντε Ολιβέιρα, Ραφαέλ Ρεάλ, Πέδρο Ρεάλ 1, Ντα Σίλβα, Γκιμαράες 1, Ρικάρντο Σίλβα, Πιρές 2, Κασραλάντε, Μέντες.

Βαθμολογία Β’ ΟΜΙΛΟΥ: 1. Ελλάδα 6, 2. Γαλλία 6, 3. Βραζιλία 0, 4. Κίνα 0.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.