Η κόρη του Κώστα Μπακογιάννη, Δανάη, έκανε πανελλήνιο στα 60μ. εμπόδια Κ18 (video)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η 17χρονη Δανάη Θεοδώρα Μπακογιάννη, κόρη του πρώην δημάρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, έκανε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 στα 60 μ. εμπόδια, στο αγώνισμα με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της ημερίδας κλειστού στίβου στην Παιανία.

Η Δανάη-Θεοδώρα Μπακογιάννη εκμεταλλεύτηκε τη γρήγορη πίστα, πέτυχε αυτό που είχε δείξει πως είναι σε θέση να κάνει από την πρώτη ημερίδα της χρονιάς και με 8.46 πέτυχε ρεκόρ στην κατηγορία της.

Η νεαρή αθλήτρια της Φωτεινής Κατσινέλη βελτίωσε το 8.52 στης Νικολέττας Αντωνιάδη από τις 29 Ιανουαρίου του 2022 και έδειξε πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να διεκδικήσει καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Ριέτι. Δεύτερη με πολύ καλή επίδοση (8.75), ήταν η Χαρά Πλαϊνη και τρίτη η Μαρία Αργυρού με 8.93.

Δείτε το βίντεο με την κούρσα:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.