Η Μακάμπι αντίπαλος του Παναθηναϊκού πριν το φάιναλ φορ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι οριστικά η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Euroleague, ένα βήμα πριν από το Final 4 του Βερολίνου.

Η Μακάμπι, που έπαιξε στο Βελιγράδι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ, διέλυσε με 113-85 την Μπασκόνια στα play in της διοργάνωσης και θα βρεθεί στον δρόμο του Τριφυλλιού που τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Euroleague.

Οι “πράσινοι”, που έχουν το πλεονέκτημα έδρας, θα υποδεχτούν τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ στις 23 και 25 Απριλίου. Ακολούθως, η σειρά θα μεταφερθεί στο Βελιγράδι για το τρίτο ματς (κι εφόσον χρειαστεί τέταρτο) στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Αν μέχρι τότε το σκορ είναι στο 2-2, το εισιτήριο για το Final 4 θα κριθεί στο πέμπτο και τελευταίο ματς που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Οποιος κερδίσει τρεις φορές, προκρίνεται στο Βερολίνο, όπου ο νικητής του Παναθηναϊκός-Μακάμπι θα παίξει στον ημιτελικό με τον νικητή του Μονακό-Φενερμπαχτσέ.

Κορυφαίος για την ομάδα του Όντεντ Κάτας ήταν ο Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος είχε 29 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Γουέιντ Μπάλντουιν πέτυχε 26 πόντους.

«Βόμβα» της Μπολόνια στην Κωνσταντινούπολη

Στο άλλο ματς των play in η Βίρτους Μπολόνια σόκαρε την Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Επικράτησε με 67-64 και θα παίξει την Παρασκευή (19/4) ματς-τελικό με την Μπασκόνια για μια θέση στην οχτάδα που θα τη φέρει αντιμέτωπη με την πρώτη της κανονικής περιόδου, Ρεάλ Μαδρίτης. Αντιθέτως, η Εφές που έκανε μεγάλη αντεπίθεση στο φινάλε της σεζόν, εν τέλει αποκλείστηκε άδοξα απ’ τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγώνων:

Game 1

23 Απριλίου, 22:00 Ρεάλ-Βίρτους Μπολόνια ή Μπασκόνια

24 Απριλίου, 22:00 Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

24 Απριλίου, 20:00 Μονακό-Φενέρμπαχτσε

23 Απριλίου, 20:30 Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Game 2

24 Απριλίου, 22:00 Ρεάλ-Βίρτους Μπολόνια ή Μπασκόνια

26 Απριλίου, 22:00 Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

26 Απριλίου, 20:00 Μονακό-Φενέρμπαχτσε

25 Απριλίου, 20:30 Παναθηναϊκός-Μακάμπι τελ Αβίβ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.