Η Νίκη Βόλου σε αγώνες στίβου για φιλανθρωπικό σκοπό

Με ενθουσιασμό και χαρά περίπου 200 μικροί αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου έδωσαν δυναμικό παρών στους αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό για την «Κιβωτό του Κόσμου», το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο ΕΑΚ Βόλου, από την Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου σε συνεργασία με το Γ.Σ. Βελεστίνου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλίας.

Ένα ευχάριστο πρωινό πέρασε, συντροφιά με την καλοκαιρία και την καλή διάθεση γονέων, αθλητών, προπονητών και παραγόντων, ενώ καρπός της προσπάθειας και της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο, ήταν η κατάκτηση πολλών μεταλλίων και οι φωτογραφίες παρακάτω το επιβεβαιώνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον άφησαν οι ομάδες σκυταλοδρομίας αγοριών και κοριτσιών της Νίκης Βόλου, 4×50 (ΣΤ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου) με την παρουσία τους στους αγώνες.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» κι έφορος του τμήματος στίβου Στέργιος Φάτσης κι η Δ.Ε. του τμήματος, ευχαριστούν τους διοργανωτές για την φιλοξενία και την προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι αγώνες.

Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στους προπονητές Παύλο Παρασκευόπουλο, Δήμητρα Αηδονίδου και Βάσω Κολλυμένου που συνόδευσαν τους αθλητές, καθώς επίσης και στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής στίβου Γιώργο Τάκη, Δημήτρη Μπατζανό και Χρόνη Βελέντζα που ήταν δίπλα στους γονείς και αθλητές μας από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες και γονείς που παρευρέθηκαν στην τόσο δυνατή κερκίδα της Νίκης Βόλου, εμψυχώνοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο όλα τα παιδιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.