Η Νίκη Βόλου στον αυθεντικό μαραθώνιο κολύμβησης

Στον αυθεντικό μαραθώνιο κολύμβησης από το Τρίκερι στο Πευκί, θα λάβει μέρος το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου, ενώ και το αντίστοιχο της ποδηλασίας θα τρέξει τη διαδρομή Παραλία Βόλου μέχρι το Τρίκερι.
Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Τμήμα Κολύμβησης της Νίκης Βόλου για τον αυθεντικό μαραθώνιο, αναφέρει τα παρακάτω:
«Ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τον Αυθεντικό μαραθώνιο κολύμβησης.
Η ιστορική ναυμαχία του Αρτεμισίου 480 π.Χ. και το επίτευγμα του Σκυλλία και της Ύδνας που κολύμπησαν την ιστορική διαδρομή, αποτελούν την ιστορική παρακαταθήκη.
Ο αγώνας περιλαμβάνει την κλασική διαδρομή των 14.5 χιλιομέτρων με αφετηρία τη νοτιότερη ακτή του Παγασητικού στο Τρίκερι και άφιξη το Βορειότερο τμήμα της Ευβοίας στο Πευκί.
Παράλληλα, θα γίνουν αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης 10χλμ, 5χλμ, 3χλμ, 1.5χλμ και 500μ. (για παιδιά) στο Πευκί Ευβοίας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.
Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και θα μεταβεί με αποστολή της ομάδας και συνοδεία γονέων και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου που θα ήθελε να λάβει μέρος.
Επιπρόσθετα, το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου θα τιμήσει την εκδήλωση κάνοντας μια μαραθώνια ποδηλατική διαδρομή 104 χλμ., ξεκινώντας από το άγαλμα της Αργούς στην παραλία και άφιξη στο σημείο εκκίνησης του μαραθωνίου κολύμβησης στο νοτιότερο τμήμα του Παγασητικού, στο Τρίκερι.
Δηλώσεις συμμετοχής για την αποστολή, στην κ. Πόπη Αποκρεμιώτη στο τηλ. 6947447627.
Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:
https://www.nikivolousc.gr (Ιστοσελίδα τμ. Κολύμβησης Νίκης Βόλου)
https://www.authenticmarathonswim.com (Πληροφορίες επίσης στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.