Η προκήρυξη και το πρόγραμμα των 3ων Νικητηρίων Τεχνικής Κολύμβησης

Θα διεξαχθούν το Σάββατο 6 /1/24 στο Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Βασίλειος Πολύμερος»

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» διοργανώνει για τρίτη χρονιά, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου «Βασίλειος Πολύμερος», τους αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης με την επωνυμία «3α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ». Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κολυμβητές-κολυμβήτριες Συλλόγων που ανήκουν στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γ.Γ.Α.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ – 3α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ Τεχνικής Κολύμβησης Περιόδου 2023-2024

  • Διοργανωτής: Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ»
  • Ημερομηνίες διεξαγωγής: Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, 12.00-18.00.
  • Τόπος διεξαγωγής: Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου «Βασίλειος Πολύμερος» διαστάσεων 50 μέτρων και 8 διαδρομών, χωρητικότητας 1.500 θέσεων, θερμοκρασίας νερού 26,5 βαθμών Κελσίου.
  • Χρονομέτρηση: Επίσημη ηλεκτρονική.
  • Κανονισμοί: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της ΚΟΕ, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας και της ΚΟΕ.
  • Σειρές – κατάταξη: Οι σειρές των αγώνων θα διεξαχθούν σε μορφή τελικών σειρών OPEN και η κατάταξη στα αποτελέσματα θα γίνεται ανά κατηγορία, σύμφωνα με την επίσημη κατηγοριοποίηση της ΚΟΕ.
  • Κόστος Συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής ανά αθλητή Αγωνιστικής κατηγορίας ανέρχεται στα 15 ευρώ, ανεξαρτήτως αριθμού συμμετοχών στα ατομικά αγωνίσματα (βάσει της υπ.αρ.πρωτ. 622/Ε, 30/1/2018 απόφαση της ΚΟΕ, τα 3€ της συμμετοχής αποδίδονται στην Κολυμβητική Ομοσπονδία). Το ποσό που αναλογεί σε κάθε σύλλογο πρέπει να καταβάλλεται στη γραμματεία του τμήματος και τον υπεύθυνο οικονομικής διαχείρισης , οι οποίοι θα βρίσκονται στη γραμματεία των αγώνων, πριν την έναρξη αυτών.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ.

  • Ημερίδα Τεχνικής Κολύμβησης (Σάββατο 6 Ιανουάριου 2024, 12.15)

1.Οι σειρές των αγώνων θα διεξαχθούν σε μορφή τελικών σειρών OPEN και η κατάταξη στα αποτελέσματα θα γίνεται ανά κατηγορία, σύμφωνα με την επίσημη κατηγοριοποίηση της ΚΟΕ.

2.Τα Σωματεία θα αγωνίζονται βάσει των κανονισμών που ορίζει η Κ.Ο.Ε..

3.Κάθε Σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό κολυμβητών- τριων σε κάθε αγώνισμα.

4.Κάθε κολυμβητής-τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής έως τρία (3) αγωνίσματα.

5.Χρονομέτρηση: Επίσημη ηλεκτρονική.

  • Βραβεύσεις

Μετάλλια και διπλώματα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές ανά κατηγορία. Θα απονεμηθεί τιμητικό κύπελλο, στον καλύτερο κολυμβητή και στην καλύτερη κολυμβήτρια των Αγώνων (κατ. OPEN), βάσει της διεθνούς βαθμολογίας της CMAS, και θα δοθεί χρηματικό ποσό ανάλογο με τις εισπράξεις από τα παράβολα συμμετοχής για την επίτευξη Πανελλήνιας Επίδοσης.

  • Απονομές:

Οι απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων θα γίνουν με τρόπο που διασφαλίζεται το υγειονομικό πρωτόκολλο .

  • Πρόθεση συμμετοχής

-3α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ, έως την Παρασκευή 22/12/2023 στο email του τμήματος κολύμβησης, [email protected].

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής πέρα του Ορίου Συμμετοχών που προσδιορίζει η ΚΟΕ, θα αξιολογηθεί πρώτα η ύπαρξη της Πρόθεσης.

  • Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν στην Περιφερειακή επιτροπή Θεσσαλίας της ΚΟΕ στα email: [email protected] και [email protected]

-3α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ, έως την Τρίτη 02/01/2024 και ώρα 14:00

  • Διαγραφές

Τυχόν διαγραφές ή διορθώσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έως την Πέμπτη 04/01/2024 και ώρα 12:00 το αργότερο για την ημερίδα τεχνικής κολύμβησης με την επωνυμία 3α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ.

Μετά την κατάθεση των διαγραφών θα γίνει και η τελευταία ανάρτηση συμμετοχών στο διαδίκτυο (ιστοσελίδα ΚΟΕ & nikivolousc.gr) και πέραν αυτού του χρονικού ορίου καμία άλλη αλλαγή ή διαγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί. Ταυτόχρονα θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα της προθέρμανσης καθώς και οι επικαιροποιημένες οδηγίες που θα ισχύσουν από την Ελληνική Κυβέρνηση και τη ΓΓΑ. Θα ακολουθήσει το τελικό φύλλο αγώνα, την προηγούμενη ημέρα των αγώνων. Η προθέρμανση των ομάδων θα είναι μια ώρα πριν την έναρξη των αγώνων και το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί πριν τους αγώνες μετά την ανακοίνωση των συμμετοχών και του οριστικού φύλλου αγώνων.

  • Σειρές – Κατάταξη:

Οι σειρές των αγώνων θα διεξαχθούν σε μορφή τελικών σειρών OPEN και η κατάταξη στα αποτελέσματα θα γίνεται ανά κατηγορία, σύμφωνα με την επίσημη κατηγοριοποίηση της ΚΟΕ.

  • Τελετή Έναρξης:

-3α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (0/01/2024):

Πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων για 15λεπτα

  • Τεχνική Σύσκεψη των αγώνων:

-Τεχνική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί για την ημερίδα τεχνικής κολύμβησης (3α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ) στις 06/01/2024 και ώρα 11:45 π.μ. στο χώρο της πισίνας του κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος».

Το πρόγραμμα των αγώνων

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.