Η σιγή ασυρμάτου διατηρεί το ενδιαφέρον μόνο στα αγωνιστικά του Ολυμπιακού Βόλου

Προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό οι «ερυθρόλευκοι»

Αφού εξελίξεις στα διοικητικά δεν έχουν έρθει στο προσκήνιο και κανείς δεν μπορεί να ξέρει επισήμως ποιοι όντως ενδιαφέρονται για τον Ολυμπιακό Βόλου και ποιοι είναι αυτοί που απαρτίζουν το περιβόητο «consortium», το ενδιαφέρον μέχρι να γίνουν γνωστά όλα αυτά παραμένει στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό.

Όσον αφορά λοιπόν τα διοικητικά, μπορεί στελέχη του Ολυμπιακού Βόλου να έκαναν λόγο για εξελίξεις στις συζητήσεις στα μέσα της εβδομάδας που ήδη ολοκληρώνεται, αλλά από εκεί και πέρα επικρατεί σιγή ασυρμάτου και δεν προκύπτει κάποια τοποθέτηση ή ενημέρωση περί εξελίξεων από την πλευρά τους. Μόνο στην καθημερινότητα υπάρχουν πλέον… μάτια και στη συνοδεία στις αποστολές εσχάτως, έστω και αν θεσμικά δεν υπάρχει καμία άμεση σχέση και κάλυψη με βάση τα ισχύοντα δεδομένα!

Η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό, επιδιώκοντας κάπως να διασκεδάσει τις εντυπώσεις όντας ουραγός στη βαθμολογική κατάταξη του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το κατά πόσο μπορούν να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις αυτές είναι ένα ζητούμενο, καθώς ο διαφαινόμενος υποβιβασμός θα είναι ένα μελανό σημείο στην ιστορία της ομάδας… Πάντως, μέχρι το τέλος, απλά οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να παλέψουν για το καλύτερο.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξανδρος Αναστασίου που είχε ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες αναμένεται να είναι διαθέσιμος στο τεχνικό επιτελείο για το παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό, και εκτός αναμένεται να μείνει μόνο ο Καμπέρης.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.