Η σκέψη μόνο στον Τοξότη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Θέλοντας να εμφανιστεί καλύτερος σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στον Αίαντα Σούρπης

Έστω και με πάρα πολύ άγχος, ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με τη νίκη 2-1 επί του Αίαντα Σούρπης, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» και ο κόσμος τους δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βιώσουν τα ίδια απέναντι στον Τοξότη την ερχόμενη Κυριακή 01/10 στις 16:00.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Στέλιος Αρσένος περιμένει από τους παίκτες του να είναι πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, αφού απέναντι στον Αίαντα είχαν ευκαιρίες και μάλιστα πολλές, τις οποίες δεν αξιοποίησαν πλήρως. Πολλές χαμένες φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, άπειρα κόρνερ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα και συνεχή κατοχή της μπάλας συνέθεσαν το σκηνικό του αγώνα της 2ης αγωνιστικής, όμως τελικά στο… παρά ένα ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη. Από εδώ και πέρα όμως δεν θέλει να ζήσει ίδιες και τόσο αγχωτικές καταστάσεις και αναζητά το γρήγορο γκολ που θα απελευθερώσει τα πόδια των παικτών.

Άλλωστε, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου είχε κάνει λόγο για ένα… καλό μάθημα όσον αφορά το παιχνίδι με τον Αίαντα Σούρπης. Περιμένω πολύ καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, να τελειώνουν τα παιχνίδια πιο νωρίς και η ομάδα να μην έχει καθόλου πίεση και άγχος. Είμαστε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο κόσμος έχει απαιτήσεις και καλά κάνει κι εμείς θα πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο νωρίς για να είμαστε άνετοι» είχε τονίσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αγωνιστικά, η κακοκαιρία δυσκολεύει την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για μία ακόμη φορά. Από την άλλη, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του για ένα ακόμη παιχνίδι τον Αλέξανδρο Αναστασίου που εκτίει συνολικά ποινή πέντε αγωνιστικών, για απώθηση του διαιτητή στον περσινό τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ, ανάμεσα σε Θησέα Αγριάς και Ολυμπιακό Βόλου. Βέβαια, λύσεις υπάρχουν για τη σύνθεση μίας αποτελεσματικής ενδεκάδας, οπότε αυτό είναι ίσως το μικρότερο πρόβλημα για το βολιώτικο σύνολο.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Τοξότης Βόλου ξεκίνησε και αυτός με το δεξί, επικρατώντας 1-0 στην έδρα της ΦΘ Αγχίαλος, και έχει κι αυτός καλή ψυχολογία, ξέροντας βέβαια τα μέλη του ότι έχουν ένα από τα πλέον δύσκολα φετινά παιχνίδια μπροστά τους. Οπότε, αν μπορέσει να πάρει κάτι, κέρδος για την ομάδα θα είναι, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου που προβάλει ως φαβορί απέναντι σε κάθε ομάδα της κατηγορίας στο φετινό πρωτάθλημα.

«Φεστιβάλ αφοσίωσης»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τοξότη και Ολυμπιακό Βόλου θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, με την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να έχει τονίσει ότι περιμένει από τον κόσμο ουσιαστικά να κάνει κάθε γήπεδο… έδρα.

«Το φεστιβάλ αφοσίωσης συνεχίζεται» την Κυριακή, ήταν το σχόλιο σε ανάρτηση στα social media, από πλευράς ποδοσφαιρικού τμήματος, σε έναν αγωνιστικό χώρο, που πέρυσι ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε και πάλι, δίνοντας εκεί αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΘ, με αντίπαλο τότε τον Άνθιμο Γαζή, επικρατώντας 6-0 σε εκείνη την αναμέτρηση.

Περιμένει την κλήση…

Όσον αφορά από εκεί και πέρα την ενδεχόμενη τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος περί ρίψης αντικειμένων και είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης δεν είχε γίνει η σχετική κλήση από την πλευρά της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΘ.

Εφόσον γίνει αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» θα καταθέσουν την άποψή τους και από εκεί και πέρα αν τιμωρηθούν, πιθανότατα θα τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο. Ωστόσο σε ενδεχόμενη νέα καταγραφή, θα θεωρούνται από εκεί και πέρα υπότροποι και θα υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού της έδρας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.