Η στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «σπάει» λίγο πριν το τέλος του ματς (βίντεο)

Η Euroleague δημοσίευσε βίντεο με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγκινημένο να ακούει τον κόσμο να τραγουδάει «βουντού-βουντού», έχοντας δίπλα τα παιδιά του.

Από την πρώτη στιγμή που άρχισε να σχεδιάζει το πλάνο για τη νέα εποχή του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε την πίστη του για την επιτυχία. Από την πρώτη κιόλας σεζόν, κάτι που καθιστά το θρίαμβο απλά… μυθικό! Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, την ώρα που τελείωνε το ματς και το πάρτι είχε αρχίσει, δεν κρατήθηκε.

Έχοντας δίπλα του τα παιδιά του, Δέσποινα και Παύλο, άκουγε τον κόσμο να τραγουδά «βουντού βουντού» και για το κύπελλο που θα φέρουν από τη Γερμανία. Εκείνη τη στιγμή το μυαλό πήγε και στον αείμνηστο ηγέτη του Παναθηναϊκού και λατρεμένο του πατέρα, Παύλο. Τον άνθρωπο που έκανε το «τριφύλλι» την κορυφαία δύναμη της Ευρώπης. Αυτό ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό χωρίς τον κορυφαίο παράγοντα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Τα συναισθήματα ήταν έντονα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άντεξε. Συγκινήθηκε, κούνησε το κεφάλι του και αυτή τη στιγμή την «έπιασε» η Euroleague. Ανεβάζοντας το video στα social media της διοργάνωσης με το σχόλιο: «Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως κατέκτησες το έβδομο αστέρι».
Πηγή: https://www.newsbomb.gr/
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.