Ιάσων Άλλης Μεριάς: Aποχωρεί ο Νίκος Αϊδινής

Την αποχώρησή του, κλείνοντας την πορεία του ως τερματοφύλακας στην ομάδα του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, ανακοίνωσε ο Νίκος Αϊδινής.

«Μετά από 17 χρόνια χαίρομαι που σταματάω ακριβώς από εκεί που ξεκίνησα, τερματοφύλακας… Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία τα τελευταία 3 χρόνια, ελπίζω η προσπάθεια μου και οι πράξεις μου να ήταν ανάλογες των προσδοκιών σας. Σταματάω «γεμάτος» από εμπειρίες και αυτό είναι αρκετό», ανέφερε σύμφωνα με τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άνθιμο Γαζή.

«Εμείς με την σειρά μας θέλουμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στην ζωή του και σε ότι κάνει από εδώ και πέρα όπως επίσης και ένα τεράστιο ευχαριστώ για την αδιάκοπη προσφορά του στην ομάδα ακόμα και σαν επιθετικός όταν η ομάδα είχε ανάγκη, ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο δυνατές προσωπικότητες της ομάδας καθώς και παράδειγμα χαρακτήρα για τους πιο μικρούς. Με την παρουσία του και τις πράξεις του κέρδισε τον σεβασμό όλων μας. Νικόλα σε ευχαριστούμε για όλα» αναφέρει ο σύλλογος σε διαδικτυακή ανάρτηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.