Ικανοποίηση για τον βαθμό, προετοιμασία για Αστέρα

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας σε γενικές γραμμές φάνηκε ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, με βάση και την εξέλιξη του αγώνα, μιας και η ομάδα του έφτασε μέχρι το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με το 1-1 να διαμορφώνεται από τέρμα του Δημόπουλου.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος τόνισε: «Αυτή την εβδομάδα μιλούσα στους παίκτες για το πόσο μου αρέσει ο Παναιτωλικός, από όσο είδα από την ώρα που ήρθα πιστεύω ότι οι καλύτερες ομάδες που έχω δει είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός ως προς το παιχνίδι που παίζουν. Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που μου αρέσει να βλέπω. Πήραμε το βαθμό με δυσκολία και είμαστε χαρούμενοι γιατί ο πόντος αυτός ήταν πολύ σημαντικός για μας. Πρέπει, παρόλα αυτά, να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμη».

Η ικανοποίηση λοιπόν μέχρι ενός σημείου μοιάζει δεδομένη στις τάξεις του ΝΠΣ Βόλος, που προετοιμάζεται πλέον για επιστροφή σε εντός έδρας παιχνίδια και συγκεκριμένα σ’ αυτό με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρόκειται για έναν ακόμη σημαντικό αγώνα στην προσπάθεια που θέλει να κάνει ο ΝΠΣ Βόλος για να προλάβει το τρένο των πλέι οφ, που είναι τόσο κοντά όσο και μακριά!

Γιατί αυτό; Ο ΝΠΣ Βόλος εμπλέκεται σε μία… τρελή ισοβαθμία μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο, έχοντας 26 βαθμούς μαζί με Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή την ομάδα της Αρκαδίας και ακολουθεί το παιχνίδι με το σύνολο της Λάρισας ακριβώς την επόμενη αγωνιστική. Όλα αυτά ενώ είναι πίσω μόλις δύο βαθμούς από την έκτη θέση που δίνει εισιτήριο στα πλέι οφ, την οποία αυτή τη στιγμή μοιράζονται ΟΦΗ και Ξάνθη, με 28 βαθμούς.

Στα καθαρά αγωνιστικά πάντως, ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο μετράει ήδη μία απουσία, αυτή του Μάντζη που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.