Ικανοποίηση στη Νίκη Βόλου για τη θέση του τμήματος Στίβου

Η ανακοίνωση της ανεπίσημης κατάταξης των σωματείων από τον ΣΕΓΑΣ φέρνει τη Νίκη Βόλου στην 48η θέση, και μετά την ανάδειξη του θέματος από το «Magnesiasports» ήρθε και η σχετική ανακοίνωση των «κυανόλευκων».

Όπως επισημαίνουν οι διοικούντες του τμήματος Στίβου της Νίκης Βόλου: «Η επιστροφή της αθλητικής κανονικότητας της περασμένης χρονιάς, σηματοδότησε και την επιστροφή της αξιολόγησης των σωματείων του στίβου της χώρας.

Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων από την ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ, έβαλε τη σφραγίδα της άκρως επιτυχημένης πορείας του τμήματος στίβου του ΓΣΒ «Η Νίκη».

Το τμήμα στίβου του συλλόγου, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της λειτουργίας του κατετάγη στην πρώτη 50άδα (θέση 48) σε σύνολο 256 σωματείων της χώρας, γεγονός το οποίο το κατατάσσει στα κορυφαία πανελληνίως.

Ακόμη ένα ρεκόρ για το τμήμα, είναι η τρίτη θέση σε επίπεδο περιφέρειας, κοντά σε παραδοσιακά ισχυρούς συλλόγους όπως ο Πελασγός Λάρισας, ενώ σε επίπεδο Μαγνησίας, το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου έχει εδραιώσει την πρώτη θέση και κάτι που αρμόζει στη διαχρονική αγωνιστική παρουσία του συλλόγου, έχοντας μάλιστα μεγάλη διαφορά από τον επόμενο».

Στην ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεται και δήλωση του έφορου του τμήματος, Γιώργου Τάκη, που επισημαίνει τα εξής: «Επιτυχίες όπως αυτές, αποτελούν την κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε. Να συνεχίσουμε μέσα από ισχυρούς δεσμούς διοίκησης, προπονητών, ακαδημιών και σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό εξοπλισμού και εγκαταστάσεων, τη σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας. Να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τις αγωνιστικές επιτυχίες και διακρίσεις. Συνεχίζουμε δυνατά, θέτοντας τον πήχη των επιτυχιών ακόμη υψηλότερα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.