Ημερίδα και παρουσίαση στον Βόλο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ για ΑμεΑ

Tην Παρασκευή 31 Ιανουαρίου το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βόλου σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου , διοργανώνουν ημερίδα για τα ειδικά σχολεία του Δήμου με τίτλο : «Ελάτε να γνωρίσετε το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ για ΑμεΑ”, την Παρασκευή 31/01/2020 από τις 11.00 έως τις 13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας.
Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ για ΑμεΑ και πρόκειται να συμμετέχουν ασκούμενοι και εκπαιδευτές του Διεθνούς Οργανισμού ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ για ΑμεΑ ΕΛΛΑΣ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ασκήσεις.
Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την κοινωνική ένταξη ατόμων με αναπηρία μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων. Ο αθλητισμός αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο ένταξης και προσαρμογής ξεπερνώντας κάθε πολιτιστικό και κοινωνικό εμπόδιο και περιορίζοντας τις διακρίσεις κατά των ατόμων αυτών. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο κ.Αθανάσιος Κωτούλας, Ειδικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας -Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής, με θέμα: “ Άθληση και παιδιά με αναπηρία ”. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.