Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ: Νέες πρωτιές στον τελικό της Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Στον τελικό αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ κέρδισε τις εντυπώσεις και τα κύπελλα.

Συγκεκριμένα στον αγώνα που έγινε το περασμένο Σάββατο που καθόρισε και τους τελικούς Πολυνίκες του έτους οι αθλητές του ομίλου διεκδίκησαν τα κύπελλα και τις βραβεύσεις.

Με τον ίππο Mad Max η αθλήτρια του ομίλου Π. Γιασαγιά κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία Α3 και την 2η θέση στην κατηγορία Α4.

Η Χ. Χρυσικού η οποία συμμετείχε στους αγώνες με δυο άλογα κατέλαβε με τον ίππο Maximo την πρωτιά και το κύπελλο τόσο στην κατηγορία Α3 όσο και στην Α6, ενώ με τον νέο της άλογο κατέλαβε την 6η θέση στην κατηγορία Α3.

Η Α. Ανετοπούλου αθλήτρια και προπονήτρια του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ έκανε δυο εξαιρετικές εμφανίσεις στις μεγάλες κατηγορίες της ημέρας Γ4 και Γ5 και πήρε πολύ καλή βαθμολογία, θετική κριτική και το κύπελλο.

Πολύ σημαντική όμως ήταν η ανάδειξη του ομίλου ως Πρώτος Πολυνίκης Όμιλος Β. Ελλάδος 2021 για 4η συνεχή χρονιά. Η συλλογική προσπάθεια όλων των αθλητών, των αλόγων και της προπονήτριας κατάφεραν να αναδείξουν τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ στην πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.

Παράλληλα στη διάρκεια του τελικού βραβεύτηκαν οι Πολυνίκες αθλητές του έτους 2020, που λόγω καραντίνας δεν είχαν βραβευτεί πέρυσι, αλλά και οι Πολυνίκες αθλητές του 2021. Αθλητές της ομάδας μας που κατέλαβαν θέσεις είναι οι εξής:

Για το 2020

1η Πολυνίκης στην Α6 κατηγορία η Ν. Τσούνη με Mad Max.

2η Πολυνίκης στην Α6 κατηγορία η Ε. Αργυράκου με Jabato.

3η Πολυνίκης στην Α6 κατηγορία η Α. Χένρι με Contessa

3η Πολυνίκης στην Α3 κατηγορία η Α. Χένρι με Contessa και

3η Πολυνίκης στην Β7 κατηγορία η Ν. Τσούνη με Mad Max

Για το 2021

1η Πολυνίκης στην Α3 κατηγορία η Λ. Κουτρομάνου με Happy Day

1η Πολυνίκης στην Α6 κατηγορία η Χ. Χρυσικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.