Ισόπαλος ο Ολυμπιακός Βόλου στις Σέρρες (2-2)

Ισοπαλία στην πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου στις Σέρρες με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πίσω στο σκορ από το 24’, αλλά να καταφέρνουν να προηγηθούν πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου με τέρματα των Κουντουριώτη και Μπάτροβιτς.
Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 24’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Χακίμ Κανίς έκανε μία σέντρα σουτ, ο Βερνάρδος στην προσπάθειά του να διώξει, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ξενοδόχοφ. Τρία λεπτά αργότερα ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρκιόνι.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κουντουριώτη στο 31’, όταν ο Μπάτροβιτς έβγαλε σέντρα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, με τον Κουντουριώτη να βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον Καβουσάκη και να πλασάρει ψύχραιμα, παραβιάζοντας την εστία του Καβουσάκη για το 1-1. Η ανατροπή έγινε στο 44’ με τους ίδιους πρωταγωνιστές, αλλά με τους ρόλους να αλλάζουν, μιας και ο Κουντουριώτης «έστρωσε» και ο Μπάτροβιτς με ωραίο πλασέ να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας για το 1-2.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56’ με το δεύτερο τέρμα του Κανίς, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Ξενοδόχοφ.
Ολυμπιακός: Ξενοδόχοβ, Γραικός, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Ναά, Κόλα, Σκοπελίτης (91’ Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (91’ Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος, Κουντουριώτης (67’ Χατζηπιρπιρίδης), Σιαφά (80’ Ετογκά).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.