Ηττα για Μαγνησιακό από Εθνικό Ν.Κ. με 1-3

Φάση από το σημερινό φιλικό με πρωταγωνιστή τον Τόγια από πλευράς Μαγνησιακού
Δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο μέρος και μείωσε στο δεύτερο

Φιλική ήττα γνώρισε στο γήπεδό του ο Μαγνησιακός από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με σκορ 1-3 στο τέταρτο φιλικό του παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι σε ένα ισορροπημένο ματς στο πρώτο μέρος κατάφεραν, ως τη στιγμή που έκαναν το 0-1, με σχεδόν απόλυτα ποσοστά ευστοχίας να βάλουν τρία γκολ σε διάστημα 14 λεπτών.

Αρχικά στο 23’ ο Χρ. Παπαδόπουλος με δεξί πλασέ μετά από σέντρα από τα δεξιά του Κόλα έβαλε μπροστά τον Εθνικό Ν.Κ., ενώ στο 31’ με προβολή ο Τουλίκας μετά από πάσα του Παπαδόπουλου σημείωσε το 0-2.

Στο 37’ ήρθε ο Κριεμάδι με πέναλτι που κέρδισε ο Κόλα από τον Ζαρκαδή να αυξήσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Ο Μαγνησιακός μείωσε στο 58ο λεπτό σε 1-3 Μπέικος με εύστοχο πέναλτι, που δόθηκε όταν ο ίδιος σέντραρε και ο Κλιγγόπουλος σταμάτησε την μπάλα με το χέρι σε σέντρα.

Από το 73’ ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έπαιζε με δέκα παίκτες, καθώς τραυματίστηκε ένας παίκτης και είχαν τελειώσει οι αλλαγές, ενώ στο 83’ ο Τσιομήτας των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να κάνει το 1-4 σε κενή εστία.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θεοδώρου): Γρηγοριάδης, Βέρτζος, Σιάτρας, Γαλανόπουλος, Βαρελόπουλος, Ζαρκαδής, Τόγιας, Λούρος, Ελέζι, Τασιούλης, Σιόβας

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Μπέικος, Χριστίδης, Σταμάτης, Κέκιας, Καλτσουνάς, Καρμαγάλος, Κασιδιαρόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Μόρας): Πατσιογεώργος, Γιαννίτσης, Κλιγγόπουλος, Καρτσαμπάς, Χατζής, Κόλα, Λαμπίρης, Χρ. Παπαδόπουλος, Τουλίκας, Ιγγλέζος, Κριεμάδι

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Κουρτίδης, Καρασαρίδης, Τσιομήτας, Ζόβλικας, Συμεωνίδης, Ζουκάν, Γκιώνης, Ιντζόγλου, Μιχαηλίδης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.