Ήττα για τη Νίκη με 2-0, από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Β’

Από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο δέχθηκε η Νίκη κι έτσι γνώρισε την τρίτη εκτός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Β’ στο γήπεδο του Ρέντη με 2-0. Οι «κυανόλευκοι» έβγαλαν ένταση στο παιχνίδι τους -ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο- αλλά τους έλειψε η ουσία της τελικής προσπάθειας, για ακόμα ένα ματς. Αυτό είναι το έκτο ματς που η Νίκη δεν καταφέρνει να σκοράρει σε εκτός έδρας παιχνίδι. Πλέον, ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ και πάλι εκτός έδρας.

Πρώτο ημίχρονο
Μόλις στο 4’, ο διαιτητής Κατόπης καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ανδρέου πάνω στον Μπα, το οποίο ίσως και να ήταν εκτός περιοχής, αλλά ο Κωστή που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπάγιτς.
Στο 12’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τη Νίκη, όταν ο κινητικότατος Λούκας Γκαρσία κινήθηκε παράλληλα με την περιοχή, έβγαλε αριστερά για τον Αθανασίου, με τον νεαρό να πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο Καραργύρης ήταν σωστά τοποθετημένος και απέκρουσε σταθερά.
Στο 29’ οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Κωστή να …διορθώνει το χαμένο πέναλτι, όταν δέχθηκε την πάσα μέσα στην περιοχή από τον Μαρίνο και με μονοκόμματο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπάγιτς για το 1-0.
Στο 35’ ήρθε η μεγαλύτερη στιγμή για τη Νίκη, όταν ο Μέτσε έκλεψε με προβολή στα πόδια του Καλογερόπουλου, η μπάλα έφθασε στον Λούκας Γκαρσία έξω από την περιοχή, τροφοδοτώντας τον επερχόμενο Βλαχομήτρο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το δυνατό σουτ που έπιασε, έδιωξε σε κόρνερ -με υπερένταση- ο Καραργύρης.

Δεύτερο ημίχρονο
Μόλις στο 51’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν Μπα, Κωστή και Μαρίνος έκαναν ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον τελευταίο να βγαίνει μπροστά από τον Μπάγιτς και να τον νικάει, για το 2-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κι από τις δύο ομάδες χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση μπροστά κι από τις δύο εστίες. Από τη μία οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση στο προβάδισμα που είχαν, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βρουν μία «καθαρή» ευκαιρία στην επανάληψη και να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Τσιμπούκας, Αλιατίδης (58’ Τζιώρας), Κάσσος, Μέτσε (73’ Γ. Κυριακίδης), Κυριακίδης, Τσουκαλάς (58’ Βασιλείου), Βλαχομήτρος, Γκαρσία (71’ Πάνος).
Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’: Καραργύρης, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Κίτσιος, Ξενιτίδης, Κωστή, Σουρλής, Μαρίνος (80’ Ντόη), Τσέλιος (86’ Κουτσίδης), Μπα (83’ Πινακάς).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.