Ήττα στις καθυστερήσεις για τον ΝΠΣ Βόλο στο Περιστέρι

Την ήττα στις καθυστερήσεις γνώρισε ο ΝΠΣ Βόλος στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 2-1, με τον Κουλούρη να είναι ο …δράστης με κεφαλιά από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουνίθ, ενός πρώην παίκτη της βολιώτικης ομάδας.
Στο 23′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, όταν συνδυάστηκαν ωραία, με τον Κουλούρη να πασάρει στον Ντένιτς και τον τελευταίο να σουτάρει στο οριζόντιο της εστίας του Παπαδόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Ναμπί τροφοδότησε με φανταστικό τακουνάκι τον Ντένιτς και εκείνος πλάσαρε ιδανικά τον Παπαδόπουλο για το 1-0.
Στο 37’ οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος έφθασε στην ισοφάριση. Ο Φεράρι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ρεγκατέν πήρε ολομόναχος την κεφαλιά, εκμεταλλεύτηκε και τη λάθος έξοδο του Γιαννιώτη, κάνοντας το 1-1!
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 68’ οι παίκτες του Ατρομήτου φωνάζουν για πέναλτι, σε χέρι του Πουρίτα, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Στο 84’, σε ωραία αντεπίθεση των παικτών του ΝΠΣ Βόλος, ο Κορέα έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Γιαννιώτη να δείχνει τα αντανακλαστικά του και να αποκρούει. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κουλούρης με το 11ο φετινό του γκολ, έδωσε το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του Περιστερίου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Ατρόμητος: Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46’ Μαυρομάτης), Παπαδόπουλος, Τζοβάρας (46’ Καστεγιάνο), Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (65’ Ροτάριου), Καρτάλης, Ναμπί (65’ Μουνίθ), Αλιμπέκ, Κουλούρης.

ΝΠΣ Βόλος: Παπαδόπουλος ,Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι, Νίνης (81’ Τερεζίου), Τσοκάνης (65’ Μπαριέντος), Μπαρτόλο (46’ Κορέα), Ρεγκατέν (81’ Ροσέρο), Ορός (89’ Σιέλης) Σοάρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.