Ήττα του Μαγνησιακού στην Καρδίτσα 3-2 από τον Αστέρα

Την πρώτη του ήττα, στην πρώτη του “έξοδο” γνώρισε στην 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ο πρωταθλητής της ΕΠΣΘ Μαγνησιακός χάνοντας  και πέναλτι και τελικά 3-2 από τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Καρδίτσας Αστέρα Καρδίτσας. Χαρακτηριστικό του αγώνα η κάκιστη διαιτησία του κ. Μαγγιώρου (Ηπείρου)

Ο Μαγνησιακός αν και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Ψιάνο, ισοφαρίστηκε γρήγορα με πέναλτι του Κοντού και στο β΄ μέρος ο Αστέρας έφτασε στο 3-1. Ο Μαγνησιακός κέρδισε πέναλτι στο 78′ όμως ο Γεωργαντζάς απέκρουσε την εκτέλεση του Βλάχου, ξαναμπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-2 με γκολ του Σιώμου αλλά τελικά ο Αστέρας κράτησε τη νίκη, φτάνοντας τους βολιώτες στους 6 βαθμούς.

Το 0-1 έγινε στο 16′ με τον Ψιάνο, στο 22′ ο Κοντός ισοφάρισε από την άσπρη βούλα αφού ο διαιτητής “ανακάλυψε” πέναλτι σε μια φάση που ο ¨Γιώργος Μπιτέλης επιδίωξε την επαφή από τον Θοδωρή Παπαδόπουλο

Στο 58′ ο Τζέκος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Καρδιτσιώτες φέρνοντας τούμπα το ματς και ο Κοντός έβαλε τις βάσεις για τη νίκη κάνοντας στο 70′ το 3-1.

Ο Μαγνησιακός κέρδισε πέναλτι στο 78′ όμως ο Γεωργαντζάς απέκρουσε την εκτέλεση του Βλάχου και ο Μαγνησιακός το μόνο που κατάφερε ήταν απλώς να μειώσει στο τελικό 3-2 με το γκολ του Σιώμου στο 81′.

Μάλιστα ως το τελικό σφύριγμα οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σε καθυστερήσεις, με πολλές μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο όλο σκηνικό προστέθηκε και το άνοιγμα των συστημάτων ποτίσματος, ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν!

Αστέρας Καρδίτσας: Γεωργαντζάς, Μετούσι, Κατσιγιάννης, Μπούσδρας, Βαγγελάκος (90′ Μπάλλας), Ηλιάδης (54 Κουτρομάνος) Ζάγκος (86΄Γκαραγκανης),Τζέκος, Μπιτέλης, Κοντός, Κόκκινος,

Μαγνησιακός: Βρονταράς, Παπαδόπουλος (79′ Ζαρκαδής), Σιάτρας, Βέρτζος, Βουρδάκης (79′ Λουκάϊ), Γαλανόπουλος (90′ Κέκιας), Ψιάνος, Λάμπος, Βλάχος, Λούρος (58′ Δημητριάδης).

Πρώτη ήττα γνώρισε και ο Εορδαϊκός και η ΑΕ Κιλελέρ από την ΕΠΣ Λάρισας είναι μόνη στην κορυφή με κερδισμένο – χωρίς αγώνα – και τον Αστέρα Σταυρού!

Η 4η αγωνιστική

Εορδαϊκός – ΑΕ Κιλελέρ Λάρισας 0-2 (36′ Πανταζής, 54΄Κατσαμάγκας)

Αστέρας Καρδίτσας -Μαγνησιακός 3-2 (22′ πεν., 68΄ Κοντός,56′ Τζέκος-16′ Ψιάνος, 80 Σιώμος)

Γρεβενά- Αστέρας Σταυρού 0-3 α.α.

Ρεπό: Μετέωρα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕ Κιλελέρ…………….9

Αστέρας Σταυρού….. 7

Εορδαϊκός …………….6

Μαγνησιακός……….. 6

Αστέρας Καρδίτσας.. 6

ΑΣ Μετέωρα …………1

ΕΠΣ Γρεβενών………..0

 

Η επομένη 5η αγωνιστική

Τετάρτη 31/5 (17.00)

Γρεβενά- Αστέρας Καρδίτσας 0-3 α.α.

Τρίκαλα- Εορδαϊκός

Μαγνησιακός- ΑΕ Κιλελέρ Λάρισας

Ρεπό: Αστέρας Σταυρού

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.