Και όμως γίνεται: Η Ντόρτμουντ θα πληρώσει την Κολωνία αν η Μπάγερν χάσει τον τίτλο!

Και όμως, δεν είναι κάποια παράνομη συμφωνία! Σε περίπτωση που η Ντόρτμουντ κατακτήσει το πρωτάθλημα Γερμανίας, θα κληθεί να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό στην Κολωνία, η οποία υποδέχεται τη δεύτερη Μπάγερν την τελευταία αγωνιστική!

Φυσικά, πρόκειται για μία διαβολική σύμπτωση. Και αυτό γιατί το περασμένο καλοκαίρι, οι Βεστφαλοί απέκτησαν από τους «τράγους» τον Αντονί Μοντέστ, προκειμένου να καλύψουν προσωρινά το κενό του Σεμπαστιέν Αλέ, ο οποίος έδινε μάχη με την επάρατη νόσο. Ωστόσο, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, που αναφέρει ότι αν ο σύλλογος της κοιλάδας του Ρουρ κερδίσει τη «σαλατιέρα», τότε θα κληθεί να πληρώσει την πρώην ομάδα του ως μπόνους επίτευξης στόχων!

Βέβαια, η Ντόρτμουντ βρίσκεται στο +2 από το σύνολο του Τόμας Τούχελ και είναι πιθανό να μην χρειαστεί τη βοήθεια της Κολωνίας, αν επικρατήσει της Μάιντζ σήμερα Σάββατο. Αν, όμως, το πράγμα… στραβώσει, οι αδιάφοροι «τράγοι» θα κληθούν να βάλουν το… χεράκι τους, καθώς θα λάβουν μία πολύ σημαντική ανταμοιβή, σε περίπτωση που φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.