Καιρού επιτρέποντος οι αγώνες της ΕΠΣΘ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Σκέψεις για αναβολή αν συνεχιστεί η κακοκαιρία

Η κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα, επηρεάζει και τον νομό Μαγνησίας με τη βροχόπτωση να είναι έντονη από το πρωί. Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ πιθανό να φέρει προβλήματα και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Αν συνεχιστεί η κακοκαιρία θα επιβαρυνθούν πάρα πολύ τα γήπεδα και γι’ αυτό υπάρχουν σκέψεις για αναβολή όλων των αγώνων στις τρεις κατηγορίες. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην ημέρα, ενώ απόφαση για αναβολή μπορεί να παρθεί από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ Μίλτο Καλόγηρο ακόμη και το πρωί του Σαββάτου.

Το μόνο που πρέπει να θεωρούμε σίγουρο είναι ότι θα αναβληθούν οι αγώνες του πρωταθλήματος υποδομών, όχι τόσο για τους αγωνιστικούς χώρους, όσο κυρίως για να μην ταλαιπωρηθούν τα παιδιά.

Θυμίζουμε ότι για αύριο Σάββατο έχει προγραμματιστεί και το ντέρμπι κορυφής της Α’ κατηγορίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ρήγα Φεραίο. Οι “ερυθρόλευκοι” ζήτησαν από την ΕΠΣΘ να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα και να οριστεί για την Κυριακή. Ωστόσο, επειδή ήδη είχε υπάρξει ορισμός για το Σάββατο θα πρέπει να υπάρχει κοινό αίτημα με τον Ρήγα, με τους ανθρώπους του βελεστινιώτικου συλλόγου να υποστηρίζουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ενοχληθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, για να υποστηρίξουν αυτό το αίτημα.

Γ.Π.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.