Καλά στοιχεία ο Ταμπά, θα αγωνιστεί και με Σέλλανα, Στυλίδα

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αυτή τη βδομάδα με δύο άλλα φιλικά εκτός έδρας, αυτά με Α.Ο. Σελλάνων την Τετάρτη (12/9) στον Παλαμά και με τη Στυλίδα στην κωμόπολη της Φθιώτιδας το Σάββατο (15/9). Πρόκειται για δύο παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες, που θα βρει μπροστά της η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη και στο πρωτάθλημα.

Και σ’ αυτά τα δύο ματς θα αγωνιστεί εκ νέου ο Μαξίμ Ταμπά, που έπαιξε και με την ΑΕΛ, περνώντας στη θέση του Λώττα στο 59’. Ο Γάλλος εξτρέμ έδειξε καλά στοιχεία, αν και είναι κάπως βαρύς και πίσω σε φυσική κατάσταση, ενώ έχασε και μία σημαντική ευκαιρία, αφού δεν πρόλαβε να εκτελέσει λίγο έξω από τη μικρή περιοχή στο 65’. Αυτές τις μέρες ο παίκτης έχει μαζί του και τον Γάλλο μάνατζέρ του, που χθες βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου και συζήτησε με τους διοικούντες.

Να τονιστεί ότι συζητήσεις υπάρχουν και με τον Θησέα, για να γίνει το φιλικό, που έχει περάσει από χίλια κύματα, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και εξετάζεται το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου, αν και οι δύο ομάδες θα περιμένουν την κλήρωση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, που ξεκινά τότε.

Επίσης, να σημειωθεί ότι την Τετάρτη στις 15.00 στα γραφεία της ΕΠΟ, που γίνεται η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Ολυμπιακός Βόλου κατά πάσα πιθανότητα θα εκπροσωπηθεί,  παρόλο που την ίδια μέρα υπάρχει και το φιλικό με τα Σέλλανα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.