Καλές εμφανίσεις για Φλώρου και Κατζουράκη στο Οντέρζο

Επιστρέφουν σήμερα από το Οντέρζο της Ιταλίας οι αθλήτριες της Νίκης Βόλου Έφη Φλώρου και Χριστίνα Κατζουράκη, που συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή, στους διεθνείς αγώνες Κ20.

Οι δύο αθλήτριες έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και αποκόμισαν εμπειρίες, έχοντας απέναντί τους αθλήτριες υψηλού επιπέδου. Τόσο η Έφη όσο και η Χριστίνα, έτρεξαν στα πέντε χιλιόμετρα, με την Έφη Φλώρου να καταλαμβάνει την 16η θέση, με χρόνο 17.57 και τη Χριστίνα Κατζουράκη την 23η θέση με χρόνο 18.49.

Στην ελληνική αποστολή συμμετείχε και ο προπονητής του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Παύλος Παρασκευόπουλος, ενώ στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από την Ιταλία, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Τσεχία, Σλοβενία, Αρμενία, Σουηδία, Δανία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σκόπια.

Επισημαίνεται ότι η Έφη Φλώρου, αθλήτρια του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», λόγω των σπουδών της, μεταγράφηκε και προπονείται στο Γ.Σ. Τρικάλων.

Ο πρόεδρος κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου, Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, συγχαίρουν τις δύο αθλήτριες για τις επιδόσεις τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.