Καλιακούδας: Είμαστε πεισμωμένοι από τη βαριά ήττα στο Βελεστίνο

Η Σκιάθος έκανε ένα κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, καθώς λόγω της τουριστικής σεζόν πολλοί παίκτες άργησαν να ενταχθούν 100% στην ομάδα και έτσι η αγωνιστική εικόνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο απολογισμός στα τέσσερα πρώτα ματς ήταν τρεις ήττες με τέρματα 1-20 (0-3 από την Αγία Άννα, 8-1 από τον Ρήγα Φεραίο και 9-0 από τη Δήμητρα) και μία νίκη (3-1 επί της Αγίας Παρασκευής). Ωστόσο, στη συνέχεια, όταν ο Γιώργος Καλιακούδας δούλεψε, όπως ήθελε, και υπήρξαν πολλές επιστροφές, ακολούθησε στις οκτώ  επόμενες αγωνιστικές πορεία πρωταθλητισμού με πέντε τρίποντα και τρεις ισοπαλίες.

Το αήττητο των οκτώ παιχνιδιών έσπασε στην αναμέτρηση με την Ακρόπολη εντός έδρας, όπου η Σκιάθος, μένοντας με δέκα παίκτες πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, έχασε με 1-2 και ακολούθησε και δεύτερη σερί ήττα από την Αγία Άννα την περασμένη βδομάδα με 1-0 στο Βασδέκειο, όπου οι νησιώτες σίγουρα είχαν τη δυνατότητα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και πιστεύουν ότι αυτό τους αδικεί, καθώς μεταξύ άλλων στις καθυστερήσεις είχαν δοκάρι.

Την Κυριακή η Σκιάθος φιλοξενεί τον Ρήγα Φεραίο στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Α’ Τοπικής στη ρεβάνς του 8-1 και αυτό το πολύ βαρύ σκορ δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες του Γιώργου Καλιακούδα, ο οποίος μίλησε στο Magnesiasports.gr, τονίζοντας τα εξής:

«Είναι ένα ντέρμπι, που εμείς το περιμένουμε και σαφώς θα χτυπήσουμε το παιχνίδι. Είμαστε πεισμωμένοι και από τα οκτώ γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο γύρο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη ρεβάνς. Περιμένουμε και τη βοήθεια του κόσμου, που θέλουμε να είναι δίπλα μας και να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη, για να φτάσουμε στη νίκη.  Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βελεστίνο είχαμε πάει με αποστολή δεκατριών ποδοσφαιριστών και με πολλούς μικρούς και οι τρεις-τέσσερις ήταν δεκαεξάχρονοι από την ακαδημία».

Για τον αν μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε έναν ακόμη επίδοξο πρωταθλητή, όπως με τον Σαρακηνό, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε:

«Με τον Σαρακηνό αποδείξαμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και το ίδιο θα προσπαθήσουμε και τώρα. Και με την Αγία Άννα στο τελευταίο παιχνίδι μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό βάσει των ευκαιριών που είχαμε, αλλά χάσαμε, όμως δείχνουμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια και να παλέψουμε για τη νίκη. Από κει και πέρα παίζουν ρόλο και οι λεπτομέρειες. Θα είμαστε φιλόξενοι προς την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, αλλά αγωνιστικά θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα:

«Αμφίβολοι είναι ο Χυσάι, ο Ντερβίσι και ο Σταμέλος και θα δούμε στην προπόνηση της Παρασκευής αν μπορούν να αγωνιστούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.