Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Στη Βαρκελώνη με Φραγκάκη για πρόκριση στο Τόκιο!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Με θέμα τον Ίκαρο η ελληνική παρουσία

Η μεγάλη προσπάθεια των αθλητριών της Εθνικής μας Ομάδας Καλλιτεχνικής κολύμβησης, για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αρχίζει αύριο Πέμπτη (10/6) στη Βαρκελώνη, με τους προκριματικούς στο Ομαδικό (Τεχνικό πρόγραμμα), με τη συμμετοχή της Βολιώτισσας Έλενας Φραγκάκη στην αποστολή!

Στην πρωτεύουσα της Καταλονίας βρίσκονται 9 αθλήτριες μας, οι Κρυσταλένια Γιαλαμά (Ομαδικό, Δανάη Καριωρή (Ομαδικό), Πηνελόπη Καραμέσιου (Ομαδικό), Μαρία – Έλλη Αλζιγκούζη – Κομινέα (Ομαδικό, Ντουέτο), Αντριάνα Μισίκεβιτς (Ομαδικό), Ελένη Φραγκάκη (Ομαδικό), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ντουέτο, Ομαδικό), Γεωργία Βασιλοπούλου (Ομαδικό) και Εβελίνα Παπάζογλου (Ντουέτο, Ομαδικό).

Αναπληρωματικές είναι οι Βιολέτα Ζουζούνη και Ελένη Δεληγιάννη.

Τις 7 θέσεις που οδηγούν στο Τόκιο, θα διεκδικήσουν 25 Ντουέτα. Έχουν ήδη προκριθεί Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία, Ουκρανία, Ισπανία, Καναδάς, Μεξικό, Καζακστάν, Αίγυπτος, Νότιος Αφρική και Αυστραλία.

Στο Ομαδικό, από τις 7 χώρες που μετέχουν στη Βαρκελώνη, οι 3 θα πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί όπου, ήδη είναι οι Αυστραλία, Καναδάς, Κίνα, Αίγυπτος, Ιαπωνία, Ρωσία και Ουκρανία.

Η εντυπωσιακή χορογραφία για το Ελεύθερο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει το Ομαδικό, όμως, έχει κλέψει την παράσταση, καθώς είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη και βασίζεται στον μύθο του Ίκαρο.

Η ΚΟΕ, αποτύπωσε τη συγκεκριμένη διασκευασμένη ιστορία της χορογραφίας «Fly Icarus fly» σε ένα υπέροχο γραφικό για το οποίο συνεργάστηκαν στη Χορογραφία οι Άννα Τάρες – Μπετ Φερναντεζ (Ισπανία) και στη Μουσική ο Ζοζεφ Γκραού. Δημιουργοί της ιστορίας είναι οι Άννα Τάρες και Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, ενώ τη δημιουργία του σχετικού εντύπου ανέλαβαν οι Σοφία Κομηνέα και Ανδρέας Γιοβάνος.

Το πρόγραμμα των αγώνων (τοπικές ώρες):

Πέμπτη, 10/6: 15.00 Ομαδικό (Τεχνικό)

Παρασκευή, 11/6: 15.00 Ομαδικό (Ελεύθερο), ΤΕΛΙΚΟΣ

Σάββατο, 12/6: 10.00 Ντουέτο (Ελεύθερο), 17.00 Ντουέτο (Τεχνικό)

Κυριακή, 13/6: 15.00 Ντουέτο (ΤΕΛΙΚΟΣ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.