O γιος του Ζαχείλα βανδάλισε το γήπεδο της ΑΕΚ

Οργή προκαλεί η πράξη του γιου του Βασίλη Ζαχείλα,  ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου του Βόλου, ο οποίος, βανδάλισε το γήπεδο της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα για το Conference League στο «Opap Arena» και στη συνέχεια προχώρησε σε ανάρτηση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το newsbreak.gr, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ζαχείλα, γιο του Βασίλη Ζαχείλα.

Στην ανάρτησή του ο γιος του δημοτικού συμβούλου και οπαδός του Ολυμπιακού γράφει δημοσιεύει μια φωτογραφία με σπασμένο κάθισμα του γηπέδου και γράφει: «Καλημέρα σε όλα τα αδέλφια. Μόνο Ολυμπιακός, τίποτα άλλο. Από αύριο που γυρνάω Βόλο, εδώ θα πίνω τον καφέ μου».

436710773 470990288791004 561287550818158893 n

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Ζαχείλας, τον Απρίλιο του 2024 ενώ ήταν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Αχιλλέα Μπέου μπήκε στη ΔΕΥΑΜΒ φορώντας μάσκα και γρονθοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γαργάλα, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο. Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία. 

Πριν δύο χρόνια, και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2022, ο Β. Ζαχείλας συνελήφθη γιατί είχε πάει σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή έχοντας στο σακίδιό του ένα όπλο. Μάλιστα, είχε δείξει στους δημοσιογράφους ένα χρηματικό ποσό που έφερε πάνω του υποστηρίζοντας ότι θα αγόραζε τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και συνελήφθη για  παράνομη οπλοφορία. Στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι έκανε χιούμορ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.