«Καταιγίδα» μεταλλίων στο Ταεκβοντό για τον Νικόμαχο

Τις επιτυχίες που είχε ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Νικόμαχος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους που διανύουμε και φθάνει προς το τέλος του, μάς ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου που λάβαμε και δημοσιεύουμε από τον παραπάνω Σύλλογο και αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
«Οι επιτυχίες στην αθλητική χρονιά 2021-2022 που διανύουμε δεν έχουν σταματημό για τον Νικόμαχο Βόλου. Μετά την Πανευρωπαϊκή διάκριση, τα μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων, ο σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει 18 συνολικά μετάλλια -εκ των οποίων- οκτώ χρυσά και οκτώ αθλητές του θα είναι στα κλιμάκια Βορείου Ελλάδος ως επίλεκτοι αθλητές.
Αξίζει να σημειωθεί πως προπονητής κλιμακίων Βορείου Ελλάδος είναι και ο Δάσκαλος και προπονητής του συλλόγου Τόρης Δημήτριος, ο οποίος είναι καθηγητής Φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο άθλημα του Ταεκβοντό και με τεράστια εμπειρία στο χώρο του Ταεκβοντό. Μεγάλη και δυναμική ήταν η παρουσία των 25 αθλητών του συλλόγου στο πρωτάθλημα αυτό, οι οποίοι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς και υποσχέσεις για το μέλλον, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την ποιοτική δουλειά που εξακολουθεί να γίνεται μετά από όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο.
Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει 8 χρυσά, 5 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια, ενώ 7 αθλητές δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την πάρα πολύ καλή τους απόδοση. Με τον τρόπο αυτό 8 αθλητές του συλλόγου δίνουν το πρώτο τους ραντεβού μέσα στο Δεκέμβριο όπου ως αθλητές κλιμακίων θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση και επίσης θα παραλάβουν φόρμες, μπουφάν, σάκους και άλλο εξοπλισμό που θα τους παρέχει η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος δωρεάν.
Σε ότι άφορα τα μετάλλια χρυσά πήραν μετά από μια καταπληκτική παρουσία και αγωνιστικότητα οι Τόρης Ευάγγελος, Αντωνίου Χρήστος, Χλίτσιος Ανάργυρος, Αναστασοπούλου Δάφνη, Ψαρογιάννη Ελένη, Καραμπελιάς Νικόλαος, Κατούνης Δημήτριος και Τσιούμα Κατερίνα. Ασημένια μετάλλια και χάνοντας για πολύ λίγο στους τελικούς πήραν οι Φραδέλος Χρήστος, Κρητικού Ελένη, Σανιδάς Αθανάσιος, Καραγιαννόπουλος Απόστολος και Κουβλάκη Χριστίνα. Χάλκινα μετάλλια δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο, πήραν οι Τσιούμα Παναγιώτα, Νικολάου Ελένη, Σανιδά Σόνια, Σκεπετάρης Χρήστος και Φραδέλος Μάριος. Επίσης αγωνίστηκαν, χωρίς να καταφέρουν να κάνουν διάκριση οι Τσουρέλης Γιώργος, Καραπάνος Ελευθέριος, Μπαντή Άρτεμις, Αδαμάκης Ιωάννης, Κοντογιάννης Κωνσταντίνος, Δεληγιάννης Νικόλαος και Κουβλάκης Αντώνιος.
Το ΔΣ του συλλόγου πραγματικά συγχαίρει προπονητές και αθλητές για την καταπληκτική αυτή παρουσία και την κατάκτηση των περισσότερων από ποτέ σε πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος μετάλλια και τονίζει πως η ποιοτική δουλειά φαίνεται, όπως όλα αυτά τα χρόνια της δυναμικής πορείας του συλλόγου, αφού πάντα είναι στην κορυφή και κάνει πάρα μα πάρα πολλές διακρίσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.