Κατέληξε σε Πίρλο για αντικαταστάτη του Σάρι η Γιουβέντους

Ο Αντρέα Πίρλο είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους μετά την απόλυση Σάρι. Τα ονόματα που έπαιξαν για τον διάδοχο ήταν αρκετά, αλλά ο ισχυρός άνδρας της Μεγάλης Κυρίας, Αντρέα Ανιέλι, πήρε την ευθύνη με προσωπική απόφαση να δώσει το χρίσμα του διαδόχου του Μαουρίτσιο Σάρι στον Αντρέα Πίρλο. O 41χρονος τα τελευταία χρόνια σπούδαζε, για να πάρει το πτυχίο του στην προπονητική και μάλιστα πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής στο τμήμα Κ-23 του συλλόγου. Ωστόσο, θα πάρει… προαγωγή, πριν ακόμα αναλάβει τα καθήκοντα, για τα οποία ανακοινώθηκε αρχικά.

Ο Πίρλο ως παίκτης αγωνίστηκε στη Γιουβέντους από το 2011 έως το 2015, με τους “μπιανκονέρι” να αποτελούν την τελευταίο του ομάδα στην Ευρώπη, πραγματοποιώντας 164 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 19 γκολ και μοιράζοντας 38 ασίστ.

«Το κλαμπ αποφάσισε να τον εμπιστευτεί για την τεχνική ηγεσία, καθώς ήδη τον είχε επιλέξει νωρίτερα για την ομάδα Κ23 του συλλόγου. Η σημερινή επιλογή βασίζεται στην πίστη πως ο Πίρλο έχει όλα όσα χρειάζεται για να ηγηθεί, από την πρώτη του ημέρα στον πάγκο της ομάδας, μιας ταλαντούχας ομάδας που θα φέρει νέες επιτυχίες», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Γιουβέντους για τον Πίρλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.