Καθαρές οι εξετάσεις του Νίκου Παπαδήμα

Καθαρές ήταν οι εξετάσεις που έκανε ο Νίκος Παπαδήμας, ο οποίος έμεινε εκτός της αναμέτρησης με τον Φωκικό λόγω μίας διάτασης τελικά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, με τον 27χρονο αμυντικό της Νίκης να συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα κατά τη χθεσινή μέρα. Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όπως αρχικά είχε δημιουργηθεί, γιατί οι ενοχλήσεις ήταν στο εγχειρισμένο πόδι του παίκτη, ο οποίος είναι απόλυτα εντάξει ιατρικά και είναι θέμα χρόνου να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Παπαδήμας μπορεί φέτος να είναι η τρίτη επιλογή στο κέντρο της άμυνας πίσω από Καρτσαμπά και Καντούτση, αλλά είναι δεδομένη η προσφορά του με 11 ματς κι ένα γκολ στο πρωτάθλημα, στο οποίο πριν το παιχνίδι στην Άμφισσα μετρούσε τέσσερα συνεχόμενα 90λεπτα.

Ατομικό έκανε και ο Κέρι Λόρι, που πιστεύεται ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο πρώτος σκόρερ της Νίκης έχασε το πρώτο του ματς την περασμένη Κυριακή και μαζί το απόλυτο των συμμετοχών.

Η διακοπή βοηθά, ώστε να είναι και οι δύο προαναφερθέντες ετοιμοπόλεμοι στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας, συνάντηση που θα γίνει στις 17 Μαρτίου.

Την Πέμπτη θα γίνει στις 18.30 μπάρμπεκιου στο Πανθεσσαλικό για τους παίκτες της Νίκης, με τη διοίκηση φυσικά να είναι παρούσα. Το κλίμα θα είναι χαλαρό, αφού την Κυριακή δεν υπάρχει το άγχος ενός επίσημου αγώνα, από την άλλη θα ήταν πολύ καλύτερο, αν η ομάδα είχε ανακτήσει την πρώτη θέση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.