Κατσούκη και Πέλκα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Χρήστος Κατσούκης ήταν γνωστό ότι είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Βόλου για να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», ενώ ήδη το «Magnesiasports» έκανε λόγο για απόκτηση ενός ακόμη νεαρού από όμορο στη Μαγνησία νομό. Έτσι, μαζί με τη συμφωνία με τον Κατσούκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε και αυτή με τον 19χρονο Πέτρο Πέλκα, που προέρχεται από τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Χρήστος Κατσούκης (9/1/2000) ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Μαρκό και  του ΠΑΣ Κόρινθος ενώ πέρυσι έπαιζε στον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης. Είναι 16 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Νέων ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ομάδα Παίδων, αποτελώντας μάλιστα και αρχηγό της ομάδας.

Από την άλλη, ο 19χρονος ακραίος οπισθοφύλακας Πέτρος Πέλκας ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και στη συνέχεια βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Κ20 της ΠΑΕ Λαμίας.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τους καλωσορίζει στην μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια μας και τους εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.