ΚΕΔ: «Πιθανότατα οφσάιντ το γκολ του Ατρομήτου, αν έμπαιναν σωστά οι γραμμές»

Το SDNA με δημοσίευμά του ανέφερε ότι μπήκαν λάθος οι γραμμές, σύμφωνα με την άποψη της ΚΕΔ, στο ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου στο ματς με την ΑΕΚ και γι’ αυτό τον λόγο θα τιμωρηθεί τόσο ο VAR Παπαπέτρου και ο AVAR, θεωρώντας ότι κακώς δεν μέτρησε το τέρμα του Ερλινγκμαρκ.

Ωστόσο το SDNA με νεότερο ρεπορτάζ τόνισε, παίρνοντας πίσω σε ένα μεγάλο βαθμό τα γραφόμενά του, ότι από την ΚΕΔ υπάρχει μία σημαντική διευκρίνιση για τη συγκεκριμένη φάση, διότι δεν δικαιώνει σε απόλυτο βαθμό τον Ατρόμητο.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας πράγματι θεωρεί πως οι γραμμές τοποθετήθηκαν λανθασμένα, αλλά με βάση την εκτίμησή τους για τη φάση υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το γκολ να ακυρώθηκε ορθά, διότι θεωρούν πως ακόμα κι αν οι γραμμές έμπαιναν σωστά, ο σκόρερ «πιθανότατα», όπως έλεγαν «να είναι εκτεθειμένος και σε αντικανονική θέση».

Επίσης, στα ρεπορτάζ πολλών σάιτ υπάρχει βίντεο και φωτογραφία, που δείχνει ότι ο Ασεβέδο, πριν τελειώσει η συγκεκριμένη φάση του ακυρωθέντος γκολ, έχει κάνει πιθανότατα επιθετικό φάουλ στον Μάνταλο, που πέφτει στο έδαφος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.