Κλείνει τις μεταγραφές από Μαγνησία και ψάχνεται για Πήλιο ο Ολυμπιακός Βόλου

Οι επόμενες κινήσεις εντός της εβδομάδας

Να κλείσει όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με παίκτες προερχόμενους από τη Μαγνησία, ίσως και από την ευρύτερη περιοχή θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, και ήδη οι πρώτες παρουσίες στο ρόστερ είναι δεδομένες, ενώ την ίδια στιγμή στα πλάνα υπάρχει και η διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Πήλιο, υπό προϋποθέσεις!

Ήδη ο Ολυμπιακός Βόλου αριθμεί παίκτες στο δυναμικό του και συγκεκριμένα τους Σκοπελίτη, Κόλα, Παπαϊωάννου, Αναστασίου (επισημοποιήθηκε χθες η επιστροφή του στην ομάδα), Κόφφα και Καρατσόλη καθώς και τους νεαρούς Σταμπουλή και Σιουμουρέκη, ενώ έπεται ο Κουτζαβασίλης. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι κινήσεις όσον αφορά τους παίκτες που θα κάνουν πιο έντονο το τοπικό στοιχείο στους «ερυθρόλευκους» θα έχουν κλείσει και θα ακολουθήσει ο κύκλος των επαφών για ποδοσφαιριστές από Θεσσαλία γενικότερα και όχι μόνο.

Δύσκολα πάντως θα κινηθεί η διοίκηση για συμφωνία με κάποιον ξένο παίκτη. Όχι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι, αλλά είναι και λογική του τεχνικού επιτελείου να βασιστεί σε Έλληνες, και όλοι θεωρούν ότι κάθε θέση μπορεί να καλυφθεί χωρίς υπερβολές και οικονομικές υπερβάσεις. Αν πάλι βρεθούν οικονομικοί πόροι που θα αναθεωρήσουν τους αγωνιστικούς στόχους επί τα βελτίω, είναι κάτι που μόνο ως σενάριο μπορεί να εξετάσει κανείς αυτήν τη στιγμή.

Τέλη Ιουλίου η έναρξη της προετοιμασίας

Ανεξάρτητα από το αν θα βρεθούν ημερομηνίες για να βρεθεί στο Πήλιο η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, το τεχνικό επιτελείο προσανατολίζεται στο ν’ αρχίσει η προετοιμασία στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, με το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφικών κινήσεων να έχει ολοκληρωθεί έως τότε.

Η ακριβής ημέρα αλλά και πιθανή αλλαγή των πλάνων εξαρτάται και από την προκήρυξη του πρωταθλήματος, και συγκεκριμένα από το πότε θα εκδοθεί αλλά και το τι θα προβλέπει αυτή. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι επιφυλακτικός, γιατί υπάρχει η πρότερη εμπειρία των προηγούμενων ετών, με τις ομάδες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα να βλέπουν κατά κύριο λόγο η έναρξη να πηγαίνει πιο πίσω. Από την άλλη, το Πήλιο είναι στα πλάνα, μόνο όμως αν βρεθούν ημερομηνίες, καθώς παρατηρείται συνωστισμός ομάδων που κάνουν εκεί την προετοιμασία τους. Αν δεν βρεθούν, τότε η ομάδα θα παραμείνει στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου.

Οι προσφυγές κατά της ΠΑΕ

Ερήμην όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ιστοσελίδων εκδικάστηκαν χθες Τρίτη 12/07 οι προσφυγές έξι ακόμη παικτών σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ο λόγος για τις προσφυγές των Κουντουριώτη, Μαρκοπουλιώτη, Βερνάρδου, Ξύδα, Κόκα και Χατζή. Στόχος είναι η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, ώστε να καλυφθούν οι οφειλές που υπάρχουν προς αυτούς.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.