«Κλείνει» υποθέσεις και προχωρά η Νίκη

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Νίκη Βόλου, με τα τελευταία στοιχεία να δείχνουν ότι σύντομα θα έρθουν επίσημες εξελίξεις στο προσκήνιο, όπως άλλωστε αρέσκονται να τονίζουν μέλη της διοίκησης και άμεσοι συνεργάτες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, έστω και αν κάποια στοιχεία έχουν ήδη διαρρεύσει.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία για ανανεώσεις αλλά και για αποχωρήσεις. Αν υπολογίσει κανείς ότι η Νίκη κοιτά διάφορες περιπτώσεις παικτών, υπάρχουν ανοιχτά θέματα όσον αφορά τουλάχιστον τρεις παίκτες, με ερωτηματικό αν θα συνεχίσουν στους  «κυανόλευκους». Όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, ακόμη και αυτό της εξόδου, αναλόγως και των μεταγραφικών ευκαιριών που υπάρχουν διαθέσιμες.

Παράλληλα, το βάρος έχει πέσει στους ξένους, με τον Κρουθ ν’ αναφέρεται ότι συνεχίζει, ενώ «παίζουν» οι περιπτώσεις των Ντομίνγκεθ και Ροχάνο.

Kαλές εντυπώσεις στο camp

Από εκεί και πέρα, ήδη ξεκίνησε χθες και συνεχίζεται και σήμερα το προπονητικό camp για νεαρούς ποδοσφαιριστές, που διεκδικούν θέσεις στην ομάδα Κ17.

Η ανταπόκριση για μία ακόμη φορά ήταν θετική, και οι παίκτες προπονήθηκαν υπό το βλέμμα του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν και συμμετοχές πέρα από τα όρια της Μαγνησίας, κάτι που προκάλεσε φυσικά θετικές εντυπώσεις και που αποτελεί δείγμα ότι η δουλειά στη Νίκη έχει αρχίσει ν’ αναγνωρίζεται, ενώ οι προσπάθειες όλων στον αγωνιστικό χώρο του «Παντελής Μαγουλάς» ήταν έντονες.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.