Κλήση σε απολογία για ΝΠΣ Βόλος και Άρη

Ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Super League θα βρεθούν οι ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και Άρης για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κυριακάτικο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Πανθεσσαλικό», το οποίο μάλιστα διεκόπη προσωρινά.

Και οι δύο ομάδες έχουν κληθεί σε απολογία μεταξύ άλλων με το άρθρο 15 4β, στο οποίο αναφέρεται ότι: «Αν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρου, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή 50 χιλιάδων ως 250 χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο ως τέσσερις αγωνιστικές. Σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε θα δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές».

Από εκεί και πέρα σε απολογία κλήθηκαν και ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως επίσης ο Απόλλων Σμύρνης, κινδυνεύοντας αμφότεροι με χρηματική ποινή.

sdna.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.