Κοιτά και την κοινοτική αγορά η Νίκη για ενίσχυση

Η Νίκη θέλει να ενισχυθεί με έναν ψηλό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ενόψει της συνέχειας στον 2ο όμιλο της National League 1.

Μάλιστα κοιτά όχι μόνο την ελληνική αγορά, αλλά και την κοινοτική, θέλοντας να βρει έναν παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει κάτω από το καλάθι κυρίως στο σκοράρισμα και στα ριμπάουντ. Κρούση έγινε σε πρώην παίκτη της, που αγωνίζεται σε ομάδα της Βορείου Ελλάδος, αλλά δεν είχε διάθεση να αποχωρήσει από την νυν ομάδα του και η αναζήτηση συνεχίζεται.

Η εγκύκλιος της ΕΟΚ ορίζει ότι κάθε ομάδα μπορεί να αποκτήσει δύο παίκτες άνω των 18 ετών και δύο κάτω των 18 τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, που ξεκίνησε στις 15/12/23 και τελειώνει στις 15/1/24.

Βέβαια, η Νίκη ψάχνει για έναν παίκτη κι όχι για δύο, ενώ στους κυανόλευκους γνωρίζουν ότι από δω  και στο εξής μπορεί να δούμε άλλο πρωτάθλημα λόγω της ενίσχυσης στην οποία θα προχωρήσουν όλες οι ομάδες και ειδικά αυτές που είναι πιο κάτω στη βαθμολογία.

Σήμερα Παρασκευή (22/12) έγινε η τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα και οι παίκτες θα επιστρέψουν στο παρκέ την επόμενη Τετάρτη, ενώ κάποιοι που μένουν πιο μακριά, όπως οι Σούκερας και Οικονομίδης, θα γυρίσουν στις 2/1/24.

Θυμίζουμε ότι μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Γιώργο Τάκη, το κλίμα έχει αλλάξει προς το καλύτερο, καθώς διευθετήθηκαν οι οικονομικές εκκρεμότητες και η μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας έπαψε να υπάρχει. Αντίθετα, έχει διασφαλιστεί ότι μέχρι το τέλος της σεζόν η Νίκη δεν θα αντιμετωπίσει διοικητικό και οικονομικό πρόβλημα.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.