Κοντά στον Αστέρα Αγίου Νικολάου, ομάδα Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) από την ΕΠΣ Χαλκιδικής είναι ο Γιώργος Ντούρας, με την παρουσία του στη Νίκη να αποδεικνύεται βραχύβια. Οι σπουδές του Σουρπιώτη εξτρέμ στη Θεσσαλονίκη τον έφεραν στη Βόρειο Ελλάδα και σύμφωνα με το monobala.gr θα συνεχίσει στον Αστέρα.
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: “Εκτός από τον Νασέρ Αμπουντού, ο Αστέρας Αγίου Νικολάου είναι έτοιμος να «κλείσει» και άλλο πρώην παίκτη του Καμπανιακού, στην περσινή Superbet League 2, που συνεργάστηκε με το νέο τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» Ανέστη Τσιτενίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr, o Kώστας Καστίδης είναι πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Σιθωνίας, όπως και ο Γιώργος Ντούρας.
Ο 21χρονος αμυντικός, διεθνής με την Κ19, μπορεί να δώσει λύσεις ως στόπερ και δεξιός μπακ και το καλοκαίρι είχε σύντομο πέρασμα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ακολουθώντας τους Μουρμούρα, Τσιτενίδη και Βαγγελόπουλο, προσωρινά για… όλους όπως αποδείχτηκε. Ο νεαρός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ακρίτα Νευροκοπίου Δράμας και συνέχισε σε αυτές του ΠΑΟΚ, φτάνοντας ως τον ΠΑΟΚ Β. Σε επίπεδο Superbet League 2 ο Καστίδης έχει 7 παρουσίες με τον ΠΑΟΚ Β και άλλες 9 με τον Καμπανιακό.
Όσο για τον Ντούρα, πρόκειται για 19χρονο εξτρέμ, που ξεχώρισε στην ΕΠΣ Θεσσαλίας με τη φανέλα του Αίαντα Σούρπης, με 17 γκολ σε 29 συμμετοχές πέρυσι, ενώ το καλοκαίρι αρχικά εντάχθηκε στην Κ19 της Νίκης Βόλου. Ο νεαρός καλύπτει θέση μικρού ως γεννηθείς το 2007”.



















