Εμφανώς συγκινημένος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ο προπονητής του ΟΦΗ Χρήστος Κόντης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV:
“Είναι τρομερό το συναίσθημα που νοιώθω. Τα παιδιά του ΟΦΗ έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια. Τα έδωσαν όλα στο γήπεδο. Είμαστε πανάξιοι Κυπελλούχοι Ελλάδος. Τα παιδιά το αξίζουν με όλη τη δουλειά που έχουν κάνει. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτός, όπως και για τον λαό της Κρήτης που είναι γεμάτος πάθος, περηφάνια, αγάπη. Ο κόσμος της Κρήτης είναι καταπληκτικός. Νοιώθω ότι είμαι 100 χρόνια εκεί. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”.
Σχετικά με το γεγονός ότι ο ΟΦΗ θα είναι σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης τη νέα σεζόν, σχολίασε: “Είναι συγκλονιστικό επίτευγμα για την ομάδα μας. Ελπίζω ότι θα κάνουμε κάτι μεγάλο. Όλο αυτό είναι καταπληκτικό”.



















