Κορινός, Ταΰγετος, Μεσσήνη και Λουτράκι οι νέοι σταθμοί του ΣΔ Βόλου

3ος ο Γιάννης Κλόκας του ΣΔ Βόλου στον διεθνή αγώνα διάθλου POWERMAN Greece 2019

Άλλοι τέσσερις αγώνες προστέθηκαν την περασμένη Κυριακή (24/3) στον μεγάλο κατάλογο των συμμετοχών των δρομέων του ΣΔ Βόλου, σε διοργανώσεις που γίνονται ανά την Ελλάδα.

Στην Πιερία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Αγώνας Δρόμου Κορινού απόστασης 9.640 μέτρων και ο Τόλης Κουτσουμπές σημείωσε τη διάκριση, καθώς κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη με χρόνο 36’35. Ακολούθησε ο Στέργιος Κουσκουρίδας, ενώ τριπλή ήταν η γυναικεία συμμετοχή του ΣΔΒ με τις Πέγκυ Μάρθα, Αλεξία Τζήμου, Ευμορφία Ντόβα, που έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις.

Στην Καλαμάτα ο 14ος Μαραθώνιος Μεσσήνης αποτέλεσε γιορτή του αθλητισμού με 900 συμμετοχές στις διάφορες αποστάσεις. 336 τερμάτισαν τα 10 χιλιόμετρα, με τον Νίκο Σκούταρη να παίρνει την 4η θέση (37’48) και τον Βασίλη Κολλάρο την 277η (1.15.46).

Γιορτή του Ορεινού τρεξίματος αποτέλεσε και το Taygetos Challenge που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο με πάνω από 700 συμμετοχές στο σύνολο. Στον Marathon 36.720μ τερμάτισαν 191 trail runners και 9ος ήταν με 4.12.19 ο Χρήστος Αγνουσιώτης, ενώ 69ος ακολούθησε με 5.55.47 ο Απόστολος Μπαρμπούλης.

Επιτυχημένη εμφάνιση που συνοδεύτηκε από την 7η θέση στη γενική κατάταξη και την 3η στην ηλικιακή κατηγορία, πραγματοποίησε ο Γιάννης Κλόκας στον διεθνή αγώνα διάθλου POWERMAN Greece 2019, που ολοκληρώθηκε στο Λουτράκι. Το Powerman Short περιλάμβανε 5 χιλιόμετρα τρέξιμο, 30χλμ ποδηλασία και ξανά 5χλμ τρέξιμο. Διοργανωτές του μεγάλου αυτού event ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, υπό την αιγίδα της I.P.A. (International Powerman Association).

Εκδρομή την προσεχή Κυριακή στη Σπερχειάδα

Η τρίτη κατά σειρά εκδρομή του έτους με λεωφορείο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου από τον ΣΔ Βόλου στον 4ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού. Η αναχώρηση με το λεωφορείο ορίστηκε για τις 8.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Βόλου. Την ίδια μέρα, τον δυσκολότερο αγώνα της αθλητικής του πορείας θα τρέξει ο Θωμάς Μαλιαχόβας, αγωνιζόμενος στο Ultra Trail Lower Olympus, απόστασης 70 χιλιομέτρων και συνολικής υψομετρικής ανάβασης 3.850 μέτρων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.