Για την 10η αγωνιστική της Elite League η Νίκη φιλοξενείται σήμερα Παρασκευή (28/11) στο κλειστό της Ήλιδας από τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Το ματς αρχίζει στις 16.00 και αντίπαλοι είναι δύο ομάδες με παράλληλη πορεία, αφού μέχρι την 6η αγωνιστική είχαν και οι δύο τέσσερις νίκες και δύο ήττες, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν υποστεί πριν τη σημερινή τους μονομαχία τρεις σερί ήττες και ψάχνουν το ροζ φύλλο, που θα τους δώσει ανάσα.
Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τον Κόροιβο και για τη Νίκη στη μάχη της παραμονής, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και ν’ αντιμετωπίσουν τις απουσίες των Τσουμάνη, Νεκτάριου Παπαδόπουλου και Φιλοξενίδη.
Στην ανακοίνωσή του ο Κόροιβος Αμαλιάδας για το σημερινό παιχνίδι αναφέρει: «Την Παρασκευή στις 16:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Elite League. Πρόκειται για μια δυνατή και μαχητική ομάδα, που βάζει υψηλό βαθμό δυσκολίας στον αντίπαλο.
Ο Κόροιβος μπαίνει στο παρκέ με στόχο την επιστροφή στις νίκες και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να τα καταφέρει.
Γεμίζουμε το κλειστό και με επιμονή και υπομονή δίνουμε την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα μας για ένα θετικό αποτέλεσμα».
Το link μετάδοσης του σημερινού αγώνα:

















