Το κέντρο της άμυνάς του θέλει να ενισχύσει μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός Βόλου και σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε επαφή με τον 35χρονο έμπειρο κεντρικό αμυντικό Χρήστο Νόνη. Ο Λαρισαίος δυναμικός στόπερ, ύψους 1.91, δέχθηκε κρούση από τους ερυθρόλευκους, ώστε να επιστρέψει για μία δεύτερη θητεία στην ομάδα μετά τον Ιανουάριο του 2019, όταν είχε αποχωρήσει μετά από ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Χρήστος Νόνης έπαιξε στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν που τελείωσε στη Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Πειραιώς, ενώ το πρώτο εξάμηνο ήταν στην Ηλιούπολη (Super League 2).
Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Χρήστο Νόνη και το καλοκαίρι του 2023 και του 2024, χωρίς όμως η υπόθεση να προχωρήσει και στις δύο περιπτώσεις. Πάντως και τώρα είναι δεδομένο ότι είναι μία δύσκολη περίπτωση.




















