Κρούσμα κορωνοϊού στην Super League – Στην Αγχίαλο η αποστολή της Ξάνθης

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και την Super League. Έπειτα από τεστ που έγιναν στην Ξάνθη βρέθηκε θετικό δείγμα δίχως να έχει διαρρεύσει ακόμα εάν πρόκειται για παίκτη ή μέλος της ομάδας.

Η διαδικασία των τεστ έγινε την Τετάρτη και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά εκτός από ένα κάτι που σήμανε συναγερμό.

Μετά από επικοινωνία της ακριτικής ΠΑΕ με τον ΕΟΔΥ δόθηκε η εντολή να μπει σε καραντίνα τόσο το άτομο που βρέθηκε θετικό όσο η ομάδα σε ξενοδοχείο στη Νέα Αγχίαλο Βόλου καθώς η Ξάνθη δεν μπόρεσε να βρει στη Λαμία. Το άτομο πάντως φέρεται να είναι ασυμπτωματικό.

Όπως έγινε γνωστό μέσω του γραφείου Τύπου το μέλος της Ξάνθης που βρέθηκε θετικό σε κορωνοϊό δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή που βρίσκεται στη Λαμία. Χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Κυρλίδης, εκπρόσωπος της Ξάνθης, ανέφερε: “Σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα κορωνοϊού στην ομάδα της Ξάνθης, το άτομο δεν είναι στην αποστολή”.

Όσο για ανακοίνωση της Ξάνθης που ήρθε λίγη ώρα αργότερα απλά επιβεβαίωνε το γεγονός λέγοντας:

“Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε άτομο που είναι εκτός αποστολής. Ήδη τα μέλη της ομάδας που απαρτίζουν την αποστολή, υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα”.

Είναι αυτονόητο πως η αναμέτρηση της Λαμίας με την Ξάνθη το Σάββατο δεν θα διεξαχθεί, με τη Super League  να ορίζει το παιχνίδι για τη Δευτέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.