Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ

Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Απριλίου

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας στο πλαίσιο του αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης 5 Απριλίου (18:00) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ανακοίνωση για τα μέτρα έχει ως εξής:

«Στη Νέα Ιωνία Βόλου σήμερα την 4η του μηνός Απριλίου του έτους 2023, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 11.00’. έχοντας  υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 2 του Ν. 2696/99 «Κύρωση του Κ.Ο.Κ.» και αποβλέποντες στην εξασφάλιση των ομαλών  συνθηκών κυκλοφορίας:

α) της οδού Σταδίου μεταξύ της οδού Δοξοπούλου και της Περιφερειακής οδού Βόλου (έξωθεν Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου) και  β) στο τμήμα της Περιφερειακής Οδού Βόλου από τον Κόμβο Μελισσατίκων έως και τον Κόμβο Φυτόκου,  κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα «ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ- ΠΑΕ ΑΕΚ», την 05.04.2023 (Τετάρτη) και ώρα 18.00΄  στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου,

Αποφασίζουμε

Άρθρο 1ο: Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, στις 05.04.2023 (Τετάρτη) και κατά τις ώρες 15.30΄ μέχρι και την  αποχώρηση των φιλάθλων από την αθλητική εγκατάσταση,

α) της οδού Σταδίου μεταξύ της οδού Δοξοπούλου και της Περιφερειακής οδού Βόλου (έξωθεν Πανθεσσαλικού Σταδίου  Βόλου) εξαιρούμενων των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ΕΛ.ΑΣ.-Π.Σ.-Ε.Κ.Α.Β.), και των οχημάτων όσον κατέχουν κάρτες  VIP, η είσοδος των οποίων θα πραγματοποιείται μόνον από την οδό Δοξοπούλου και

β) του τμήματος της Περιφερειακής Οδού Βόλου από τον Κόμβο Μελισσατίκων έως και τον Κόμβο Φυτόκου και στα δύο  ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από οδό Δοξοπούλου, την οδό Φυτόκου, την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και  την Περιφερειακή οδό Βόλου.

Άρθρο 2ο: Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση της κατάλληλης οδικής σήμανσης κατόπιν μέριμνας του  Τ.Τ. Βόλου, που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις  διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3542/2007 (Α-50)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.