«Κυνηγάμε όλους τους στόχους, όλα ανοικτά για τη ρεβάνς»

Ο Ελευθερόπουλος στο σημερινό ματς στη Λιβαδειά
Τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς στη Λιβαδειά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Ο προπονητής της Νίκης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και το ισόπαλό 1-1, τόνισε στην Cosmote Tv πως όλα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς και ότι η ομάδα του προσαρμόστηκε στο παιχνίδι και στο γεγονός ότι ο Λεβαδειακός είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του.

Παράλληλα, ο 47χρονος τεχνικός μίλησε για τη σημαντικότητα του ερχόμενου αγώνα για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ Β’ και απέδωσε τα εύσημα σε παίκτες που μπήκαν στην ενδεκάδα σήμερα, χωρίς να έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής, τονίζοντας ότι τον προβλημάτισαν (σ.σ. με τη θετική έννοια) για τις βασικές του επιλογές στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου (απόδοση:magnesiasports):

«Θεωρώ ότι ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό για τα δεδομένα των ομάδων της κατηγορίας. Ο Λεβαδειακός έχει μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα. Εμείς μετά από ένα διάστημα που είχαμε για καιρό συνεχόμενες νίκες, μετά είχαμε ένα αρνητικό σερί με τις ήττες. Είναι πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου και τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ και μόχθησαν.

Για να είμαι ειλικρινής ήταν ελαφρώς καλύτερος ο Λεβαδειακός κάποια διαστήματα του αγώνα, αλλά οι παίκτες μου άντεξαν, όχι σε κάποια μεγάλη πίεση βέβαια, αλλά σε σχέση με τα περισσότερα παιχνίδια που είμαστε εμείς που έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας, γιατί στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να προσαρμόζεσαι σ’ ένα παιχνίδι.

Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους, τα καταφέραμε, βάλαμε ένα όμορφο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο ένα, όπως και ο Λεβαδειακός φυσικά θα μπορούσε.

Όλα είναι ανοιχτά ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας για το δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν η Νίκη πάει πλέον για την πρόκριση στη ρεβάνς μπροστά στο κοινό της: «Όταν είσαι Νίκη Βόλου, είσαι υποχρεωμένος να κυνηγάς όλους τους στόχους, αλλά το θέμα για μας είναι το παιχνίδι της Δευτέρας, γιατί απρόσμενα, χωρίς να είναι κακή εικόνα μας, έχουμε μικρότερη συγκομιδή απ’ αυτή που ελπίζαμε και θεωρούμε ότι μας αξίζει.

Έτσι θα πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ Β’, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα και δεν είχαν πάρα πολλά λεπτά συμμετοχής, γιατί προσπαθούν, μοχθούν, προπονούνται εξαιρετικά και δείχνουν σε πόσο καλή κατάσταση είναι και πόσο πρέπει να προβληματίζουν εμένα για το πώς θα ξεκινάμε στα παιχνίδια».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.