Κυπελλούχος η Αγχίαλος-Παραιτήθηκε της κλήρωσης ο Θησέας Αγριάς

Με μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση η ΕΠΣ Θεσσαλίας έκανε γνωστό ότι σήμερα επρόκειτο να γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου της Ένωσης, ωστόσο τελικά αυτό δεν έγινε αφού ο Θησέας Αγριάς παραιτήθηκε, με αποτέλεσμα η Αγχίαλος να προκύπτει ως η ομάδα που θα συνεχίσει στο κύπελλο Ελλάδας!

Συγκεκριμένα, η ΕΠΣΘ ανακοίνωσε ότι σήμερα 21 Μαΐου, στα γραφεία της, προσήλθαν οι εκπρόσωποι των Σωματείων – Μελών της Θησέας Αγριάς και ΦΘ Αγχίαλος, με επικεφαλής τους Προέδρους κκ Αραμπατζή Νικόλαο και Παπουτσή Ιωάννη, για την κλήρωση που θα αναδείκνυε τον Κυπελλούχο ΕΠΣΘ 2019-2020, κατόπιν σχετικής αποφάσεως της ΕΠΟ.

Προ της διενέργειας αυτής ο Πρόεδρος του Θησέα Αγριάς διατύπωσε την απόφαση του ΔΣ, όπως παραιτηθεί η ομάδα του Θησέα Αγριάς από την  κλήρωση, οπότε και κατόπιν τούτου ως Κυπελλούχος ΕΠΣΘ 2019-2020 αναδεικνύεται η ομάδα ΦΘ Αγχίαλος. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η πλευρά του Θησέα Αγριάς έθεσε θέμα διεξαγωγής αγώνα για την ανάδειξη κυπελλούχου, κάτι που η ΕΠΣΘ δεν δέχθηκε, οπότε και παραιτήθηκε από τη διαδικασία κλήρωσης.

«Η ΕΠΣΘ εύχεται και στα δύο Σωματεία – Μέλη της καλλίστη πορεία την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.