Κυριάκος Θωμαΐδης: Ο Μπέος δίνει το λαμπρό παράδειγμα στη νεολαία…

Σχολιάζει την απαίτηση του δημάρχου να γίνει τελικός στο Πανθεσσαλικό με μαθητές

Σε άρθρο του στο metrosport.gr ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης αναφέρει τα εξής: “Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε ότι το πιο πιθανό είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό μόνο με την παρουσία μαθητών. Μάλιστα αποκάλυψε ότι αυτή είναι η απαίτηση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έχει την αρμοδιότητα για την παράδοση του σταδίου. Μάλλον η υποκρισία περισσεύει.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Μπαλτάκου, ο δήμαρχος Βόλου τιμωρήθηκε με τρίμηνο αποκλεισμό από τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε σε διαιτητή. Μάλιστα την επόμενη Πέμπτη θα δικαστεί πειθαρχικά και για το ζήτημα της ρατσιστικής συμπεριφοράς έναντι του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τετέι.

Αρα ο δήμαρχος Βόλου που επιθυμεί μόνο μαθητές στο γήπεδο, όταν ο ίδιος βρίσκεται εκεί, φροντίζει για ακατονόμαστες ύβρεις προς διαιτητή, (όπως τουλάχιστον γράφτηκε στο φύλλο αγώνα) και για χαρακτηρισμούς όπως «μαϊμού» και άλλα τινά. Προφανώς δίνει το λαμπρό παράδειγμα στην ελληνική νεολαία.

 

Την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης επαίρεται για το νέο νόμο που θα διώξει τη βία από τα γήπεδα! Είναι προφανές ότι δεν εννοεί να καταλάβει πως η αθλητική βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που συνδέεται και με τις συμπεριφορές των παραγόντων. Ο κ. Βρούτσης περιόρισε τα μέτρα στους φιλάθλους και άφησε ανέγγιχτους τους προέδρους.

Οσο για την ΕΠΟ, κατάφερε για μια ακόμη φορά να βρεθεί προ αδιεξόδου. Φτάσαμε στο Φλεβάρη και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το γήπεδο του τελικού και ο τρόπος διεξαγωγής του αγώνα!

Κάτι ψέλλισε ο κ. Μπαλτάκος για εξωτερικό, κάτι μισοείπε για Ηράκλειο, αλλά στο τέλος θα αναγκαστεί να πάει στο Πανθεσσαλικό. Μοιάζει αδιανόητη η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ένας θεσμός που στην Αγγλία φέρνει ακόμη και τον βασιλιά στο γήπεδο”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.