Λειψή η 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ

ΠΑΟ-Λαμία σήμερα στη Λεωφόρο

Λειψή θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League, ένεκα τωνυποχρεώσεων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League, με το μεταξύ τους παιχνίδι γι’ αυτόν τον λόγο ν’ αναβάλλεται, καθώς έχουν να δώσουν την ερχόμενη Πέμπτη την ευρωπαϊκή τους ρεβάνς.

Έτσι, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν την ευκαιρία να προσπεράσουν τους «ασπρόμαυρους» και να ξεφύγουν περισσότερο από τους «ερυθρόλευκους».

Η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Άρη που αποδεικνύεται φέτος κακός της δαίμονας. Οι Θεσσαλονικείς μετά την ήττα τους με 1-0 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, απέκλεισαν τον «Δικέφαλο» από το Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι ενώ με… πέναλτι στις καθυστερήσεις τον κράτησαν στο 3-3 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την 26η αγωνιστική.

Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά πολύ πιο εύκολο έργο, καθώς περιμένουν στη Λεωφόρο τη Λαμία που μέχρι στιγμής μετράει μόνο ήττες στο μίνι πρωτάθλημα. Βέβαια, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, με δέκα παίκτες μάλιστα, είχε αποσπάσει ισοπαλία με 2-2 από το «τριφύλλι» στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα (5η)

Κυριακή 14/4
17:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός-Λαμία
20:30 OPAP Arena, ΑΕΚ-Άρης
 
Τετάρτη 1 Μαΐου 2024
19:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.