Λευκή ισοπαλία με καλή εμφάνιση και διαμαρτυρίες για τον Διαγόρα

«Σκασμένοι» είναι παίκτες και τεχνική ηγεσία στο στρατόπεδο του Διαγόρα, αφού η ομάδα του Στεφανοβικείου βάσει της καλής της απόδοσης δικαιούνταν τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Παλαμά στην έδρα της, αλλά τελικά έμεινε στο 0-0, διαμαρτυρόμενη έντονα και για ένα πέναλτι που δε δόθηκε για ανατροπή του Ζιάκα από τον Λιάπη στο 26’.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το τρίποντο σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τους φιλοξενούμενους που έπαιζαν για να μη δεχτούν γκολ, ήταν η καλύτερη ομάδα και η πιο επιθετική στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρει.

Ο Στέλιος Αρσένος ξεκίνησε με 4-4-2, αλλά με μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής, αφού στις απουσίες πριν τον αγώνα του Γιαουπλάρι, του Σπύρου Καραπλιάγκου και του Μπλέντι προστέθηκε στην προθέρμανση και αυτή του Σπαθή λόγω ενοχλήσεων. Έτσι λοιπόν στην ενδεκάδα μπήκε ο Κώστας Καραπλιάγκος, που πήρε θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο δεξί ήταν ο Καραμπούζης και ρόλο κεντρικών αμυντικών είχαν Βουραζέρης και Λάιος. Το δίδυμο των κεντρικών χαφ αποτέλεσαν ο Αλεξίου και ο Καλιακούδας, στα άκρα τοποθετήθηκαν οι Ζιάκας και Καλύβας και στην επίθεση οι Κουβελάς και Αναστασίου.

Στη φάση που ζητάει πέναλτι ο Διαγόρας, η μπάλα φτάνει στον Καραμπούζη, που σουτάρει πάνω σε αντίπαλο. Λίγο πιο μπροστά είχε χαθεί η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, καθώς το σουτ του Αναστασίου έβγαλε πάνω στη γραμμή ο Οικονόμου. Στο 71’ πάλι ο Αναστασίου αστόχησε από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά και στο 78’ το σουτ του Καλιακούδα πέρασε για λίγο εκτός εστίας.

Παράλληλα υπήρχαν πολλές ανεκμετάλλευτες στημένες φάσεις για τους γηπεδούχους,  που δεν πήραν αυτό που άξιζαν, όπως σημειώσαμε, αλλά σίγουρα είναι μέσα στο κόλπο της παραμονής, καθώς υπολείπονται ένα βαθμό από τις θέσεις της σωτηρίας και θα τα δώσουν όλα στη συνέχεια, για να επιτύχουν τον στόχο τους, δείχνοντας σαφώς ανεβασμένοι αγωνιστικά.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦ.: Πρίφτης, Καραμπούζης, Βουραζέρης, Λάιος, Καραπλιάγκος Κ. (90’ Δίντσης), Αλεξίου, Καλιακούδας (75’ Αλαμάνης), Καλύβας (71’ Κυριάκος), Ζιάκας, Αναστασίου, Κουβελάς (75’ Τανός)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ: Κούτσικος, Μπαντής, Κατσιγιάννης Τ. (80′ Ζάγκος), Λιάπης, Οικονόμου Χρ., Εκίζογλου, Βαγγελάκος, Μίχος (87′ Κατσιγιάννης Σ.), Κόκκινος (60′ Οικονόμου Γ.), Ζάρρας (71′ Αλεξόπουλος), Μπασιάκας.

*Στην κεντρική φωτογραφία (από το diagorasstef.blogspot) η φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Ζιάκα από τον Λιάπη

Ο Λιάπης ρίχνει αγκωνιά στον Ζιάκα στη φάση που ζητήθηκε πέναλτι και στη συνέχεια τον ανατρέπει

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.